2 вересня 2015 10:25
5

Официально: "Динамо" дозаявило Кранчара и Бущана

Как сообщает сайт УПЛ, "Динамо" дозаявило хорватского полузащитника Нико Кранчара и молодого вратаря Георгия Бущана. Кранчар будет выступать в составе чемпиона Украины под 21-м номером. Бущан ранее выступал в "Динамо-2", но с уходом Максима Коваля в аренду получил шанс проявить себя в первой команде.

Кранчар толковый игрок.
Сильный игрок времени квалификации с ДЗ,сейчас видно что есть мастерство, но физика отсутствует, а без неё никуда в нынешних реалиях.
Ну з Бущаном все зрозуміло - третій молодий перспективний голкіпер на заміну орендованому Ковалю. Але Кранчар? Ніко був був повільним ще два роки тому і фізично вистачало його від сили на тайм. Додайте до цього два роки з періодичними травмами і стає зрозуміло, що навряд це гравець для Динамо. Я міг би повірити, що його будуть випускатитак би мовити для реклами, для перепродажу, проте важко уявити, що його хтось захоче підписувати за гроші. Невже в молодіжних командах не можна знайти хоча б одного найбільш перспективного хлопця для півзахисту і поступово доводити його до основного складу? На цій позиції у нас величезні проблеми саме в якості гравців, а не в кількості. Останні два матчі показали (хоча було видніше і ранніше), що реально в центрі грати нікому незважаючи, що центральних півзахисників на три склади.
Сховати
19Ігор27,
+
19Ігор27, в заявке есть место, а молодых игроков насколько известно можно и без нее привлекать, потому он и в заявке, проявит на треньках может заиграет