17 серпня 2015 10:33

Сергей Политыло: "После игры в шутку попросил арбитра, чтобы гол записали на меня"

Капітан «Волині» Сергій Політило прокоментував важку перемогу "Волині" у Дніпропетровську (2:1):


- Сергію, чи знав ти про те, що сьогодні 100-ий матч в вищій лізі? Мав окермий настрій?

- Не знав про ювілейний матч, після матчу вже мене привітали з ним. Тому налаштовувався, як завжди, без наголосу на ювілей, але по-бойовому. Тепер вже можу якусь особливу футболку вимагати, після переможного матчу №100.

- Якби ще гол 100% твоїм був… Ти в тому моменті бив чи навішував?

- Кварцяний завжди каже – мені не потрібна подача, а необхідний удар. А вже там у штрафній розберуться із м’ячем, словом, треба, аби м’яч летів в «рамку». У мене спочатку не вийшло так вдарити-подати. Я в арбітра після гри навіть жартома просив, щоб на мене записали гол, але все ж автогол вийшов.

- Ззовні здалося, що було два різних тайми, а в другому таймі було дві різні частини тайму. Погодишся з цим твердженням?

- В принципі так і було. Перший тайм ще більш-менш зіграли з урахуванням спеки, а перші двадцять хвилин другого тайму навіть не могли за центр поля вийти… Не знаю, що й сказати. Після другого голу видно було, що «Сталь» не знає, що робити і ми дограли якісно.

- Ви ретельно готувалися до «Сталі». Чим вона сьогодні здивувала?

- Вони багато сьогодні закидали за спину, діагоналі. А далі боротьба за м’яч, за територію. Проходила така тактика часто і це було небезпечно.

- Часто можна було чути нарікання на якість газону на «Метеорі». Який він був сьогодні?

- Трава може трохи висока, але в цілому нормальна поляна, тим більше, що газон однаковий для обох команд. Я може трохи швидше адаптувався, бо на «Метеорі» часто грав за дубль «Дніпра».

- Якби не прохід Коби, бути в цьому матчі нічиїй чи ні?

- Навіть не знаю, що відповісти… Хотілося б взагалі і після першого тайму гру зробити, щоб сумнівів не було. А так, звісно, Коба молодець, що знайшов в собі сили для цього сольного проходу. Це дуже важливі три очки.