12 серпня 2015 13:06
1

Фоменко и Ребров примут участие в матче памяти Сергея Закарлюки

17 серпня о 18:00 у Києві на стадіоні Баннікова відбудеться поєдинок пам’яті екс-гравця збірної України Сергія Закарлюки, який загинув у жовтні минулого року. Саме 17 серпня йому мало виповнитись 39 років. Для вшанування пам’яті футболіста на гру зберуться його колишні партнери по клубам та збірній України, а також друзі сім’наданї. Дві команди зіграють 2 тайми по 30 хвилин. “Запрошуємо усіх шанувальників футболу на стадіон “Баннікова” у понеділок. Сергія вже немає з нами, але наша пам’ять про нього жива, він назавжди у наших серцях”, - говорить друг Закарлюки та партнер по київських “Арсеналу” та ЦСКА Сергій Мізін.


Учасників матчу вже розділили на дві команди. Першу назвали “ЦСКА – Арсенал”, другу збірна друзів, у яку ввійдуть гравці з якими він грав у донецькому “Металурзі”, “Шахтарі”, “Ворсклі”, “Іллічівці” та збірній України.


ЦСКА-Арсенал: Віталій Рева, Павло Блажаєв, Михайло Стельмах, Віктор Ульяницький, Сергій Беженар, Олексій Городов, Олександр Мальцев, Володимир Бондаренко, Едуард Цихмейструк, Олександр Олексієнко, Руслан Костишин, Костянтин Бабич, Роман Пахолюк, Юрій Калитвинцев, Максим Шацьких, Віталій Дараселія, Віктор Леоненко, Михайло Фоменко, Володимир Безсонов, Володимир Лозинський, Сергій Григорович, Віталій Левченко, Івіца Піріч, Джаба Канкава. Сергій Мізін, Андрій Полунін, Володимир Маковський, Георгій Деметрадзе.


Збірна друзів:
Сергій Погорілий, Вадим Деонас, Юрій Беньо, В’ячелсав Чечер, Олександр Зотов, Олег Матвєєв, Сергій Коновалов, Олександр Хацкевич, Сергій Ребров, Олександр Призетко, Денис Олійник, Володимир Кандиба, Володимир Яксманицький, Сергій Веселов, , Сергій Назаренко, Андрій Воронін, Сергий Шищенко, Максим Калиниченко, Павло Яковенко, Юрій Бакалов, Геннадій Литовченко, Сергій Краковський, Сергій Простімкін, Максим Калінкін, Іван Кривошеєнко, Євген Селезньов, Андрій Воробей.


“Ми дуже раді що стільки людей відгукнулись та дали згоди прийняти участь у матчі пам’яті Сергія Закарлюки, а також хотілось би подякувати федерації футболу, яка надала стадіон для цього матчу”, - заявив екс-партнер Закарлюки та друг родини Руслан Костишин.


На батьківщині Закарлюки у Нікополі 15 серпня розпочнеться юнацький турнір Сергія Закарлюки на стадіоні “Електрометалург”. У ньому прийме участь багато клубів з усієї України – “Чорноморець”, “Дніпро”, “Металург”, “Сталь” та інші. Організацією поєдинків займається його перший тренер Володимир Іванович Терещенко. “По Сергію з перших років у футболі було видно, що це буде зірка. На нього ходили дивитись. Він був справедливою людиною. Якщо правий, то до кінця”, - сказав перший тренер Закарлюки Володимир Терещенко.

Фоменко еще и бегает ? Его инфаркт не схватит на поле