15 липня 2015 18:15
1

Евгений МОРОЗЕНКО: "Александрия" - достаточно амбициозная команда"

Экс-динамовец Евгений Морозенко, который стал игроком "Александрии" дал интервью официальному сайту своего нового клуба.

- Декілька слів про себе.

- Народився в Києві. Вихованець футбольної школи «Динамо». Перший професійний клуб «Динамо-2» (Київ).

- Чи відразу ти став грати на позиції півзахисника?

- Перейшовши у 13 років у структуру «Динамо» граю в середині поля. Причому мені без різниці де саме, чи то в опорній зоні, чи на позиції атакуючого півзахисника.

З новачком ФК «Олександрія» Євгеном Морозенко поспілкувався працівник клубної прес – служби Євген Куштим.
- Як прийняв звістку про зацікавленість тобою ФК «Олександрія»?


- Дуже приємно, коли до тебе проявляють інтерес команди з великими амбіціями. Як дізнався про зацікавленість мною ФК «Олександрія», довго не думав їхати чи ні, тому без вагань зібрав речі і відправився на перегляд.

- Які ти бачиш перспективи в ФК «Олександрія»?


- В нинішньому сезоні «Олександрія» буде виступати в когорті найсильніших. Ще раз повторюся – ця команда досить амбітна. В ній хороший підбір гравців, згуртований колектив, який здатний конкурувати з представниками елітного дивізіону. На даному етапі мене все влаштовує. В свою чергу я буду всіляко допомагати своєю грою команді досягати бажаних результатів.

- В Олександрії ти вже два тижні. познайомився з інфраструктурою, з містом?

- З інфраструктурою вже встиг познайомитися, правда не з усією. Тут всі умови для футбольного зростання: база, відмінні тренувальні поля. А от познайомитися з містом ще не встиг, із-за тренувань немає часу, а у вихідні відпочиваю від робочого процесу. Але в мене все попереду.

- Під яким номером будеш грати в чемпіонаті?

- Вибрав собі 77 номер, просто ті, що я хотів, вже були зайняті.
 

Александрия, может быть, и амбициозный проект, но, работники его официального сайта видно не дотягивают до их амбициозности, если допускают ошибку в фамилии игрока ихнего клуба...