18 червня 2015 23:49
2

Виктор ВАЦКО: "Мне нравится формат бельгийского чемпионата. Но теперь уже все равно"

Известный комментатор Виктор Вацко прокомментировал в своей конференции на сайте Matchday утверждение формата чемпионата Украины сезона 2015/2016.

"Уже прийняли 14 команд у два кола. Я вважаю, що це невдалий формат. На мій погляд, 26 ігор в сезоні для чемпіонату такої країни як Україна, з її футбольними амбіціями, - це занадто мало. Сезон, що минув, повинен би був надати кілька серйозних уроків нашим футбольним чиновникам та керівникам клубів, які формують УПЛ. Очевидно, не надав.

У нас усі боси клубів, керівники УПЛ та ФФУ в інтерв'ю дуже гарно вміють говорити про "розвиток футболу", але тільки одиниці про щось думають у цьому напрямку і щось по-справжньому роблять для цього розвитку.

Наш чемпіонат деградує, перетворюючись на слабкий та нецікавий вболівальнику. Замість того, щоби задуматися про формат, який зробить його цікавішим, який подарує більше рейтингових, інтригуючих матчів за участю сильних команд, керівники нашого футболу, маючи можливість щось реально змінити, залишають усе, як було.

Мені імпонує бельгійський формат. Але тепер уже байдуже", - написал Вацко.

Вангую: весь следующий чемпионат, во время и после каждого матча на "Украине", "Ф1" и "Ф2" будут говорить о формате ЧУ. Минимум, по 30 мин. от всего эфирного времени одной передачи:))
Сховати
это если лидировать будет Динамо,если кроты,то чемпионат будет не так уж и плох,просто много трудностей,но несмотря ни на что шахтьор...и т.д.