3 червня 2015 14:49

ЧМ-2015 (U-20). Харатин тренируется по индивидуальной программе

У середу, 3 червня, збірна України повернулася до Окленда, де розпочала підготовку до заключного матчу групового етапу – проти США.

Формально наша команда ще не забронювала за собою путівку у плей-офф чемпіонату світу, що триває в Новій Зеландії, однак має всі підстави розраховувати на неї. Після двох турів «синьо-жовті» посідають другу позицію в групі "А", відстаючи від американців на два очки, випереджаючи господарів на три й маючи набагато кращу за них різницю м’ячів. М’янма, не здобувши жодного балу, вже не підніметься вище третьої сходинки і не дожене підопічних Олександра Петракова.

Теорія в розкладі збірної України запланована на 4 червня. Натомість в середу, витративши дві з половиною години на переїзд із Фангарея до Окленда і зробивши дорогою колективну фото на тлі тихоокеанського прибою, команда провела лише одне, полегшене вечірнє тренування.

Під час заняття кілька разів заряджав дощ, одначе хлопці, наче й не помічаючи його, продовжували працювати. Ігор Харатін, який пропустив матч другого туру проти М’янми, розминався за індивідуальною програмою, але є вірогідність, що вже завтра він приєднається до загальної групи. 

Завтрашнє відкрите тренування призначене на 19 годин за місцевим часом (10 ранку – за київським) – рівно за добу до п’ятничного матчу Україна – США, від якого залежатиме подальша турнірна доля нашої команди.