22 травня 2015 18:05
4

КДК ФФУ отменил желтую карточку Дентинью

У порядку пункту 2 статті 57 Дисциплінарних правил ФФУ Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ інформує про прийняті рішення 14 та 21 травня 2015 року.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ задовольнив вимоги ФК «Шахтар» Донецьк та прийняв рішення при обліку жовтих карток не враховувати жовтку картку, отриману Феррейро Бонфімо Бруно (Дентиньо) у матчі 22 туру чемпіонату України між командами ФК «Волинь» Луцьк – ФК «Шахтар» Донецьк, що відбувся 04.05.2015 року.

ФК «Дніпро» Дніпропетровськ надано термін для виконання рішення Палати з вирішення спорів ФФУ № 152/05/2014 від 16.07.2014 р., в іншому випадку до клубу будуть застосовані фінансові санкції.

ФК «Чорноморець» Одеса надано термін для виконання умов мирової угоди з Алібаєвим С., в іншому випадку до клубу будуть застосовані фінансові санкції.

Відстороненопрезидента ФК «Полтава» Полтава Соболева Л.,головного тренера команди «Гірник» Кривий Ріг Приходька Г. та спортивного директора команди «Гірник» Кривий Ріг Микулу С. від участі у змаганнях на 1 (один) матч, додатково до них та до клубів застосовані фінансові санкції.

Відсторонено футболістів команди «Тернопіль» Тернопіль Гаврилюка Р. Та команди «Гірник» Кривий Ріг Сітала А. від участі у змаганнях на 3 (три) матчі.

А пандоріум Палкін мовчить, ніби води в рот набрав.
Ну и зря.
Сховати
Ничё не зря, теперь кротам не к чему будет придраться. Так что Палкин может смело сыграть в ящик)))
Кинули собаке косточку.