18 травня 2015 23:46
3

Самые популярные матюки в украинском футболе (18+). Часть вторая (ВИДЕО)

Футбол 24" представляє другу серію нашого резонансного матеріалу. 

…А Мирон Богданович ніяк не вгамується! Вже другий раз Маркевич дає чудовий медіапривід до написання статті, насиченої футбольною нецензурщиною: то по-дружньому звернеться до бокового арбітра зі словами «довбо*б, сука, ти шо машеш, бл*, х*йло йо*ане?», то тактично натякне своїм підопічним, що ті неправильно виконують установку на матч. Як? З цього і розпочнемо наш огляд найвідоміших футбольних матюків!

№1. Мирон Маркевич: «Куда ты, бл*ть, бьешь его? Куда вы лупите, бл*ть!»

Останні секунди гри в Неаполі. «Дніпро» стоїть на смерть, боронячи таку бажану гостьову нічию в битві з вкрай небезпечним (як нам тоді здавалося) суперником. Що треба робити в такі моменти? Виносити куди подалі – проста футбольна премудрість! Але Маркевич на зрозумілу логіку дій «дніпрян» відреагував занадто емоційно. Його б воля – відвісив би смачного копняка кожному. Та ось біда – тренерську зону покидати не можна. Що за часи…

№2. Андрій Шевченко: «Сука, бл*, ты чё ох*ел?!»

А це – справжня класика, яка пройшла витримку роками. Під час матчу між «Металістом» і  «Динамо» легендарний нападник киян Андрій Шевченко явно не був втішений як нічийним рахунком (на табло горіли одинички), так і діями суддівської бригади - ось і пояснив лайнсмену, наскільки сильно той помиляється. «Коротко и ясно» (с).  

№3. Олександр Алієв – Артему Мілевському: «Та ну ё*та, Тёма, чё ты меня качаешь? – Ты не выё*ывайся, давай играй!»

Ще один чудовий раритет – сюжет про Олександра Алієва, який років десять тому зробили закордонні (скоріше за все, німецькі) журналісти. Ніби все банально: запис тренування, потім – інтерв’ю зі зніяковілим молодим Алієвим (таким його і пам’ятають далеко не всі). Але діалог… Який же чудовий дружній діалог ми чуємо в кадрі між Артемом Мілевським і теперішнім гравцем ФК «Рух» (Винники)! Ех, не пощастило Анні Ахаві – вона пізніше «натрапить» на більш «прокачану» версію пана Олександра.  

№4. Артем Мілевський на стоянці нічного клубу: «Вас до*уя… Садитесь!»

 

Міля – персонаж з підкованим язиком і чудовою реакцією не тільки на футбольному полі, а й у повсякденному житті. Він завжди знайде правильні слова, аби швидко і влучно донести свої думки загалу. І навіть не важливо, хто перед ним – журналісти, колеги з БАТЕ чи друзі з нічного клубу, - Артем розбереться у будь-якій ситуації. Ображали його команду? Пожалкуєте. Напилися і хочете потрапити додому? Сідайте!   

№5. Ігор Гамула: «Бл*ть, первый разговор - гони на*уй Платонова! Гони, на*уй, любого, бл*ть!»

Тут перл на перлі сидить і перлом поганяє. Відео про те, який Гамула має чудовий хист до мотивації власних підопічних. «Ты первый, бл*ть, там должен быть, бл*ть! Ходишь там, ё*аный в рот, бл*ть». І як футболісту після таких цінних порад не зрозуміти всіх тонкощів маневру, який необхідно виконати?  

№6. Олег Таран: «Снова завозить сюда, бл*ть, барахло человек десять, бл*ть… А что потом, бл*ть? Чтобы мне сказали: «Ты что набрал, бл*ть?»

Олег Анатолійович Таран завжди вирізнявся прямотою. Ось і цього разу він без зайвих слів пояснив журналістам нюанси трансферної політики запорізького «Металурга». А улюблене слівце на «б» запросто могло передатися повітряно-крапельним шляхом від Гамули – ще того любителя ввернути в розмову таке зрозуміле і звичне «бл*ть», деколи задля економії часу «зменшуючи» його до «бл*». В дуеті спрацювалися б! З півслова, як-то кажуть.  

№7. В’ячеслав Грозний: «Я не выведу команду на второй тайм, бл*ть! За то, что вы творите, бл*ть! Пять лет иностранные судьи пусть посудят, бл*ть!»

Не зліть Грозного – потім наслухаєтеся! Навесні 2015 року наставник «Говерли», розгніваний неадекватним на його думку суддівством, видав ось таку тираду, яка отримує залізобетонне місце в нашому списку. Послухати керманича «ведмедиків» - дійсно аргумент!

Бонус №1. Російський тренер: «Чё вы раньше ушли, бл*ть? Пи*арасы, бл*ть. Стойте, бл*ть! Вас снимают, придурки, бл*ть. Вы че, о*уели совсем? Х*ярьте, бл*ть!»

Росія – «бессмысленая и беспощадная». В якості бонусу пропонуємо вам переглянути три відео, які чудово підходять до нашої сьогоднішньої теми.

Перше – взбучка з претензією на тактичну установку від тренера Тумаєва. Кварцяний схвалює.  

Бонус №2. Дитячий тренер «Локо-2» - вболівальнику: «Алё, клоун, иди сюда! Е*ало своё закрой, понял? Я тебя в ж*пу вы*бу, урод!»

До вашої уваги - майстер-клас на тему «Як слід тактовно і доступно розмовляти з глядачами на трибунах». Уявіть, якщо подібну практику вирішать використати в УПЛ? Хоча, у чемпіонаті молодіжних команд в прикордонній Раві-Руській (Львівська область) я декілька разів сидів неподалік від лайнсмена, який прямим текстом постійно посилав «на Херсон» і тренерів, і гравців. Найцікавіше, що це мало ефект!

Бонус №3. Сергій Чебан: «Где футболка «Стоп мат», бл*ть? Ну ты тормоз, бл*ть. Ё*…»

З матом треба боротися…матом. Логіка російських функціонерів в дії. Ви тільки-но послухайте виконавчого директора РФПЛ Сергія Чебана – і все стане зрозуміло: матюкам у футболі – наше категоричне «ні»!

Больше всех матерятся комментаторы, когда им приходится называть одну известную фамилию тренера татарско-бразильской команды! Всем матюкам - матюк :)))
Евгений, что за фигня с контентом сайта происходит? Давайте еще плакаты голых девушек разместим. Что за "подростковость". Фу...
Евгений, что за фигня с контентом сайта происходит? Давайте еще плакаты голых девушек разместим. Что за "подростковость". Фу...