3 травня 2015 12:39

Роберто МОРАЛЕС: "У "Говерлы", куда ни глянь - проблемы, в которых виноваты все, начиная с масонов"

Телеведучий і коментатор каналів «Футбол 1» / «Футбол 2» продовжує відповідати на питання читачів у своїй конференції на нашому сайті.

— В матчі «Динамо» — «Говерла» не зможуть зіграти 9 арендованих футболістів в «Говерли». Я вболівальник «Динамо», але, чесно говорячи, немає сенсу грати цей матч. Таких проблем в нас дуже багато, недавній матч «Зоря» — «Шахтар» тому підтвердження . І так триває кожен рік. Можливо, нашому футбольному керівництву вже треба вирішити цю проблему?

— Тож заборонимо забороняти :) Грати орендованим! Залучення великої кількості орендованих гравців практикується у багатьох чемпіонатах (зокрема Іспанія). Хай «Говерла» грає наявними ресурсами. У неї, на що не кинь оком — проблеми, в яких винні усі, починаючи з масонів. Вирішити можна, звичайно ж. Для того треба, аби такі команди не проходили атестацію. Це було б прагматично і чесно, але уявіть, який кіпіш підніметься, скільки мастодонтів завиють «Команда мастєрофф має бути у кожному регіоні! Власть губіт український футбол!» і подібну хрєнь, — написав Роберто Моралес у своїй конференції на MatchDay.ua.