16 квітня 2015 01:39
1

Александр ГЛИВИНСКИЙ: "Уход Фоменко? Это воображение фантаста-новичка"

 

Прес-аташе збірної України Олександр Гливинський дав єксклюзивний коментар Sport.ua стосовно чуток про заміну головного тренера збірної Михайла Фоменка Сергієм Ребровим.

«Ніяк інакше, як бурхлива уява фантаста-початківця, цю «новинну качку» не можу оцінити.  Вочевидь,  інтерет-видання не особливо переймається достовірністю інформації, а просто прагне захопити увагу публіки резонансним  заголовком. При цьому робить це не професійно, а по-дилетантськи.  Фраза про те, що «роботою Фоменка дуже невдоволені у ФФУ» з посиланням на якесь джерело у Федерації, нічого іншого, крім сміху, не викликає.

Одразу видно, що автор має дуже умовне уявлення про футбол. Про що говорити, якщо цей «знавець футболу» називає причиною для звільнення «першу порцію критики, викинуту після товариського матчу з Латвією». Він же сам ставить під сумнів свої аргументи: хіба звільняють після першої порції критики та ще й отриманої після  товариського матчу?  

Спеціалізовані ЗМІ добре знають: Михайло Іванович і упродовж цього відбірного циклу, і упродовж попереднього яскраво довів свою високу кваліфікацію. Відтак, на місці мас-медіа я би взагалі не звертав увагу на цю маячню», - заявив Гливинський.

 

А жаль!!! Человек уже просто ничего не может придумать, играют всё время в одной схеме, стиля и рисунка игры нет,дубовые замены даже в товарняках, поразбивал клубные связки, вобщем такое впечатление что без тренера они сыграли бы не хуже!