22 березня 2015 13:04
2

Марко ТРАБУККИ: "В России нет игроков уровня Ярмоленко и Коноплянки"

 Відомий італійський агент Марко Трабуккі, який спеціалізується на футболістах зі Східної Європи, оцінив рівень російських і українських футболістів. 

"Нема російського футболіста на сьогодні, сильнішого ніж Кокорін. Від цього і треба відштовхуватися. Якщо хтось за кордоном запитує, який найсильніший російський гравець, більшість фахівців дивляться на склад збірної і за відсутності зірок світового класу відразу згадують про Кокоріна.
 
У Росії, на жаль, немає футболістів світового рівня. Яких? Якщо брати країни ближнього зарубіжжя, то це українці Ярмоленко і Коноплянка, і вірменин Мхітарян. Вся Італія обговорює київське "Динамо", яке відіграло фантастично. І мені здається, що у киян є хороші шанси пройти "Фіорентину", - сказав Трабуккі.
Может кто-нибудь скажет (из тех кто росс. футбол смотрит), а что случилось с Дзагоевым? Уж больно совсем бешенные ему авансы давали, особенно после Евро-2012, а в последнее время тишина и вот уже совсем новый герой - Кокорин. Неужели его скосила самая главная болезнь молодых футболистов?
Сховати
...не в менее талантливых ходил ещё Жано Ананидзе.