26 лютого 2015 14:02

Василий РАЦ: "У Динамо" больше шансов выйти в следующий раунд Лиги Европы, чем у "Днепра"

Відомий у минулому футболіст Василь Рац в інтерв’ю "Футбол 24" поділився очікування від сьогоднішніх ігор українських команд в Лізі Європи.

- "Динамо" навіть у меншості достойно зіграло проти "Генгама", - каже Василь Карлович. – Зараз відношення гравців до своєї роботи зовсім інше, ніж раніше. Відчувається, що вони викладаються в усіх іграх. Ось із "Генгамом" достойно відіграли, хоча і змушені були протистояти супернику удев’ятьох.

- Що скажете про матч-відповідь "Дніпра" із "Олімпіакосом"?


- У "Дніпра" не простий суперник і нехай перемога у першій грі українців нікого не заспокоює. Греки – сильна команда. Вони при заповнених домашніх трибунах підуть уперед, дніпропетровцям буде важко втримати перевагу. Хоча шанси у нашої команди на вихід в наступний раунд Ліги Європи дуже хороші.

- А у кого кращі шанси на вихід в наступний раунд - у "Динамо" чи "Дніпра"?


- У "Динамо" кращі шанси. Удома перед своїми уболівальниками кияни просто зобов’язані проходити далі. А у "Дніпра" хоч і є перемога у першому матчі, буде непростий поєдинок проти сильної команди. "Олімпіакос", як на мене, сильніший за "Генгам". Тому і думаю, що в "Динамо" кращі шанси на успіх. Хоча у "Дніпра" вони теж достатньо високі.

Розмовляв Гліб Ваколюк