13 лютого 2015 11:44

Игорь ХУДОБЯК: "Несмотря на свой возраст, Чернат пребывает в очень хорошей форме"

Велику частину зборів Ігор Худоб’як пропустив через сімейні обставини. Він знов повернувся на поле у матчі з «Оцелулом». Після поєдинку півзахисник поділився враженнями о зустрічі з румунами.

«Зараз я не готовий грати увесь матч. Навіть годину, яку зіграв проти румунів було складно. Відчуваю втому... Три дні тому я долучився до загальної групи, працював індивідуально. Під час матчу було незвично важко. Власне, це мій перший матч на зборах, під час першого етапу підготовки я не грав. Що тут говорити... Для мене зараз триває незвичний період, через вимушену паузу. Раніше я навіть не пригадую, щоб у мене були якісь травми під час зборів. Зараз видно, що хлопці набрали дуже хорошу форму, а мені наразі складно. Хоча я сподіваюся, що все буде добре.

Дуже приємно, що ми перемогли в цьому матчі. Попри те, що команда перебуває під навантаженнями, і попри те, що грали в незвичний час, практично з самого ранку. Ще хотів би відзначити у складі суперника Флоріна Черната, з яким ми перетиналися коли він грав за «Динамо». Попри свій вік він перебуває у дуже хорошій формі», - розповів Худоб’як офіційному сайту «Карпат».