30 січня 2015 20:04

Бывший капитан "Карпат" продолжит карьеру в "Штурме"

 Український новачок австрійського Штурма Ігор Ощипко розповів Football.ua про те, як стало можливим відновлення його професіональної кар’єри.

 
- Спочатку я п’ять днів тренувався зі Штурмом в Австрії, — почав розповідати Ігор про оглядини в клубі. – Потім змушений був поїхати до України та владнати питання з візою. Керівництво Штурма, у свою чергу, попросило, аби після владнання всіх нюансів із документами я знову продовжив перегляд. Тож надалі я вже приєднався до команди в Туреччині, де Штурм проходить зимові збори. У підсумку оглядини тривали два тижні, і ось, лише сьогодні, справа нарешті дійшла до підписання контракту.
 
Про його нюанси, я, щоправда, не хотів би говорити, але зазначу, що почуваюся справді щасливим, що знову гратиму у великий футбол, тому що я дуже хотів відновити кар’єру після двох років паузи через проблеми з коліном. Також я дуже хочу подякувати своєму другу та агентові, Анатолієві Андріанову, котрий упродовж цих двох років майже безперервного лікування підтримував мене, практично завжди був поруч, та, зрештою, знайшов мені клуб, з яким сьогодні я підписав контракт. Тепер намагатимуся якомога швидше повернутися до тієї ігрової форми, в якій я колись був за часів Карпат та викликів до збірної України.
 
- Як наразі почуваєтеся фізично? Чи не турбує вас коліно?
 
- Фізично було важкувато, проте з кожним днем почуваюся все краще, і за два тижні, що залишилися до відновлення чемпіонату в Австрії, впевнений, вийду на пристойний рівень. Щодо коліна, то воно, на щастя, не турбує. Тепер через офіційні матчі додаватиму у впевненості та власних силах.
 
Додамо, що Штурм після першої частини чемпіонату Австрії (19 турів) перебуває на п’ятій сходинці (з 10 команд), маючи у своєму активі 28 очок. На другій сходинці, що дає право участі в кваліфікації Ліги чемпіонів, перебуває Вольфсбергер із 30 очками. Лідирує ж із солідним відривом від конкурентів Зальцбург.
 
Анатолій Волков, Football.ua