26 січня 2015 18:53
4

Несмотря на достижение возрастного ценза, Швецов продолжит обслуживание матчей чемпионата Украины

 В очікуванні початку другої частини спортивного сезону 2014-2015 рр. під час засідання 25 січня у Будинку футболу Комітет арбітрів ФФУ ухвалив наступні рішення.

 
Зважаючи на значне покращення фізичних кондицій українських арбітрів, а також виходячи з аналогічного рішення, що було ухвалене з цього приводу ФІФА у грудні 2014 року, КА ФФУ уважним чином розглядатиме можливість продовження перебування у списках офіційних осіб матчів чемпіонату Прем’єр-ліги, які протягом року досягли вікового цензу.
 
Розгляд здійснюватиметься щорічно на підставі наступних критеріїв:
- результати медичного огляду
- результати з фізичної підготовки у т.ч. шляхом проведення специфічних тестів
- результати арбітражу матчів, проведених у чемпіонаті Прем’єр-ліги.
 
Відповідно до зазначеного вище, КА ФФУ ухвалив рішення підтвердити кандидатуру арбітра В. Швецова (м. Одеса) до списку офіційних осіб матчу чемпіонату Прем’єр-ліги на другу частину спортивного сезону 2014-2015 рр.
 
Окрім цього, на підставі показників арбітражу матчів чемпіонату Першої ліги ПФЛ у першій частині спортивного сезону 2014-2015 рр., КА ФФУ ухвалив рішення включити до списку офіційних осіб матчу чемпіонату «Прем’єр-ліги» на другу частину спортивного сезону 2014-2015 рр. арбітра Ю. Грисьо (м. Львів).
 
Так само, на підставі показників арбітражу матчів чемпіонату Прем’єр-ліги у першій частині спортивного сезону 2014-2015 рр., а також у попередньому сезоні, КА ФФУ ухвалив рішення перевести до списку офіційних осіб матчу Першої ліги ПФЛ на другу частину спортивного сезону 2014-2015 рр. арбітрів С. Даньковського (м. Київ), О. Білокура (Донецька область), асистентів Р. Пузанського (Львівська область), А. Лібстера (Луганська область), О. Дробітька (Полтавська область), А. Берегового (Донецька область), І. Маковея (Вінницька область).
 
Арбітри та асистенти Прем’єр-ліги проведуть підготовку до другої частини спортивного сезону 2014-2015 рр. під час навчально-тренувальних зборів, які відбуватимуться з 15 по 22 лютого в Анталії (Туреччина).
 
КА ФФУ відклав ухвалення рішення щодо списків офіційних осіб матчу чемпіонатів Першої, Другої ліги ПФЛ та U-19 Прем’єр-ліги на наступне засідання.
 
25 січня у манежі РВУФК під наглядом КА ФФУ відбулись перші тести з фізичної підготовки, що були передбачені у 2015 році.
 
У тестах взяли участь всі арбітри та асистенти, які проводили змагання серед професіональних команд першої частини спортивного сезону 2014-2015 рр. Тести також складали 10 арбітрів, які є першими випускниками проекту «Національна школа футбольних арбітрів». Результати виявилися позитивними, що знов-таки підтвердило значне покращення фізичної підготовки українських арбітрів та асистентів.
Чому промовчали про критерій продажності?
Это ему по условиям выборочной слепоты в матче за выход в ПЛ.
Ну, треба ж Шахтар витягувать на перше місце
А що каже регламент? Чи гроші?