22 грудня 2014 15:29

В турнире памяти Евгения Рудакова победили юные динамовцы

У критому манежі УТБ «Динамо» в Конча-Заспі відбувся турнір пам'яті видатного воротаря «Динамо» (Київ) та збірної СРСР 60-70-х років минулого сторіччя Євгена Рудакова.

Змагання проводилися серед дітей 2004 року народження (U-11) на полі розміром 40 на 60 метрів у форматі 8 польових гравців та воротар. Грали команди два тайми по 25 хвилин з необмеженою кількістю замін.

«Динамо» було представлено на турнірі двома командами під керівництвом Юрія Ястребинського. Перша потрапила до групи «А» разом з львівськими «Карпатами», ДЮСШ «Ніжин» та запорізьким «Металургом». А друга - в квартет «В», де компанію склали ужгородська ДЮСШ, одеський «Чорноморець» та харківський «Металіст».

Пропонуємо вашій увазі результати матчів за участю динамівських команд:

«Динамо-1» - «Карпати» - 3:0

«Динамо-1» - ДЮСШ (Ніжин) - 17:0

«Динамо-1» - «Металург» З. - 5:0

За результатами групового етапу відбулись стикові матчі. У поєдинку за третє місце друга динамівська команда поступилася львівським «Карпатам» 2:4.

А у фіналі «Динамо-1» розгромило харківський «Металіст», який посів перше місце в своїй групі, 6:0!

Під час урочистої церемонії нагородження учасників переможець та призери отримали кубки та медалі, всі інші - пам'ятні медалі. Також були відзначені кращі в індивідуальних номінаціях. Після закінчення офіційної частини команди вшанували пам'ять легендарного футболіста Євгена Васильовича Рудакова та зробили колективне фото на пам'ять.