26 листопада 2014 16:07

Виталий Кличко пожелал "Динамо" победы над "Риу Аве"

Київський міський голова Віталій Кличко є давнім вболівальником головного столичного футбольного клубу – «Динамо».

Неодноразово найкращий в минулому боксер світу, а зараз успішний політик відвідував матчі улюбленої команди, щиро бажаючи її гравцям та тренерам перемоги.

Напередодні останнього в нинішньому році домашнього матчу Ліги Європи проти «Ріу Аве» Віталій Володимирович зробив запис на власній сторінці Фейсбук, де побажав динамівцям успіхів. Цікаво, що запис столичний мер супроводив власним фото у реглані «Легенда Києва».

«Завтра Київське «Динамо» зіграє останній в цьому році домашній матч у рамках групового турніру Ліги Європи з португальським «Ріу Аве». Україні зараз, як ніколи, потрібні перемоги - в різних сферах і на різних рівнях. Я давній і відданий вболівальник "Динамо". Це - команда легендарних перемог і наполегливого шляху до них. Вірю, що ви зробите все можливе, щоб в черговий раз порадувати киян та всіх українців красивим футболом і гідною перемогою. Знаю, що її чекають і ті вболівальники клубу, які сьогодні захищають незалежність і майбутнє нашої країни на передовій. Україна переможе!», - відзначив Віталій Кличко.