16 листопада 2014 19:36

Александр РАДЧЕНКО: "Выход сборной Украины на Евро-2016 под большим вопросом"

Вчора збірна України провела дуже неоднозначний матч проти Люксембургу: з одного боку - впевнена перемога 3:0 на виїзді, три очки у кваліфікації відбору до Євро-2016, але з іншого боку - сама гра залишила дуже багато питань, зокрема й неприємних.

Екс-гравець національної збірної України Олександр Радченко прокоментував перемогу "синьо-жовтих" над Люксембургом.

- Олександре Борисовичу, вам сподобалася гра?

- Не дуже…

- А чому?

- Якби ми пропустили на початку гри кілька голів, я не знаю, як би українці грали… Паніка в обороні, у суперника було багато виходів. Кому може така гра сподобатися? Сподобався тільки рахунок.

- Чому, на ваш погляд, навіть такий суперник, як Люксембург створює нам такі проблеми?

- Не знаю… Можливо не налаштувалися, недооцінили суперника. Зараз команди вирівнюються. Але так, як українці грали проти Люксембургу, це щось неймовірне. У першому таймі господарі непогані моменти мали, а потім підсіли. А чому така гра, я не знаю. У першому таймі кажуть П’ятов із воріт м’яч виніс. А якби гол зарахували, то ще не відомо, як гра би закінчилася. Тому матч не сподобався.

- Звернули увагу на те, що з будь-яким суперником ми граємо одним складом і за однією тактичною схемою?

- В принципі, так. Зараз Ротаня не вистачало, ще декого… Але Фоменкові видніше.

- Після учорашнього матчу оптимізму з приводу виходу нашої збірної на Євро-2016 поменшало?


- Ще після поразки від Словаччини я уже засумнівався у виході на Євро. А зараз ця команда взагалі на першому місці йде – у них 4 перемоги, немає поразок. Наш вихід на Євро під великим питанням.