12 листопада 2014 16:28
3

Ахметов не купит "Арену Львов"

Дирекція «Арени Львів» спростувала інформацію про можливу купівлю стадіону олігархом Рінатом Ахметовим. За словами керівника стадіону Дениса Ринського, зараз не ті часи, аби робити такі покупки. 

«Стадіон «Арена Львів» недобудований, тож спочатку потрібно вирішити питання з його доукомплектуванням», - наголосив Ринський на прес-конференції.

Спочатку на стадіоні хочуть запустити автономну електростанцію, яка має підстраховувати роботу спортивної споруди під час несподіваних відключень електроенергії. Також працівники допрацьовують ІТ-систему.

Загалом за останній місяць на «Арені Львів» провели 15 матчів. Це дорівнює усій кількості матчів, які відбувалися на стадіоні за весь попередній період його роботи. 80% прибутку львівського стадіону надходить від футбольних матчів, вартість проведення одного з яких сягає 140 тисяч гривень, додав директор стадіону.

Нагадаємо, раніше львівська газета «Спортивка», посилаючись на власні джерела, повідомила, що керівництво ФК «Шахтар» підписало орендну угоду зі стадіоном «Арена Львів» на найближчі три сезони, а президент донецького клубу Рінат Ахметов розглядає можливість придбання всіх прав на стадіон.

Пізніше інформацію про купівлю львівської арени також спростували і в «Шахтарі», однак розмови навколо львівського майбутнього «гірників» не припиняються.

...и пусть ккканает!!!)))
ага щас шиш ему а не Арену Львов пусть свою Донбасс Арену ремонтирует
как-то неудобно получается и в ДНР хочется и без еврокубков остаться тоже не желается