3 листопада 2014 08:46
4

Бомбардирскую дуэль вчера также выиграло "Динамо"

 

Форвард киевского «Динамо» Артем Кравец забив в центральном матче 11-го тура днепропетровскому «Днепру» свой очередной, уже седьмой гол в текущем чемпионате Премьер-лиги вышел на первое место.

Вторым с шестью голами остался нападающий «Днепра» Никола Калинич, которому не позволил встать вровень с Кравцом вратарь нашей команды Александр Шовковский мастерски отразивший два опасных удара хорвата. 

 

Цікаво, що всі сім голів Артема в ЧУкр-и - номінально виїздні. В т.ч. в матчі з Маріуполем на НСК "Олімпійський", де він поклав трійцю. І в матчі на Кубок України - в Кіровграді забивав. Так що стосовно стабільності Артема-голеадора ще залишаються невеличкі запитання. Хоча в ЛЄ забивав і в Португалії, і румунам на нашому стадіоні.
Сховати
Цiкава думка! Якщо при 7 голах в 10 матчах залишаються запитання щодо стабльностi тiльки тому, що забитi вони "у гостях". ) Iсторична статистична довiдка: у розiграшi КК-1974/75 В.Онищенко всi своi 7 голiв в 9 матчах(найкращiй бомбардир того турнiру, до речi) забив у перших таймах, а О.Блох1н своi 5 - у других. Ну i ? :)
Сховати
да так, аби лиш поговорити... Ну, і підказати МІФу зайву "відмазку"!:)))
Сховати
Зрозум1в. ) До того ж, слiдуюча гра зовсiм не домашня. У самому Люксембурзi! ))