18 жовтня 2014 14:08
3

Директор "Арены Львов": "Стадион хотят уничтожить"

Директор стадіону «Арена Львів» вважає, що спортивну споруду хтось цілеспрямовано дискредитує. Про це Денис Ринський заявив у коментарі ZAXID.NET.

«Коли стадіон починає розвиватись, жити повноцінним спортивним і культурним життям, починається незрозуміла, але системна робота з дискредитації стадіону, яка, мабуть, спрямована на те, щоби він заріс бур’яном, а окремі люди, розпиляли його на брухт», – сказав Денис Ринський.

Можлива дискваліфікація «Арени Львів» завдасть збитків і міській індустрії гостинності. Йдеться, зокрема про готелі, що приймають футбольні клуби. Як розповів директор готелю «Нобіліс» Андрій Леда, у дні єврокубкових матчів донецький «Шахтар» замовляє 40 номерів із 49 з повним пансіоном на три доби. Тому для готелю міжнародні футбольні матчі означають добру заповненість та виторг для ресторану. «Львів – це туристичне місто, і не більше того. Це не діловий центр, і не політичний. Спорт – це додаткова аргументація, щоби люди їхали до Львова», – зазначив Андрій Леда.

За словами власника групи ресторанів Марка Зархіна, у дні міжнародних матчів кількість клієнтів у ресторанах та барах, розташованих в центрі міста, зростає на 15-20%.

Нагадаємо, вчора Федерація футболу України отримала листа від УЄФА про початок дисциплінарного розслідування подій на недільному матчі між збірними України та Македонії на «Арені Львів» 12 жовтня. За словами першого заступника голови ФФУ Анатолія Попова, було зафіксовано расистську поведінку, вболівальники, що вибігли на поле, використання піротехнічних засобів та лазерних вказівок, проблеми з організацією (заблоковані виходи) і продаж алкоголю під час матчу. Остаточне рішення Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА винесе 13 листопада. 

а руководству Карпат одно из самых убогих в ПЛ. неужели не видно как ходят на футбол во Львове, неужели нет желания чтобы так ходили и поддерживали не табор, а Карпаты? вредители главные там сидят в руководящих кабинетах Карпат. это ведь столько денег можно зарабатывать такой посещаемостью матчей, при чем не только клуб, но и город. а они зато всяких деминско-дедышиных с балаболо-речами слушают
уничтожители то фан-секторе сидят только тупой и слепой не видит. все от безнаказанности, что хотим то и делаем, если что можно политикой прикрыться
Ну так не плачьтесь и сопли не жуйте, а выявляйте подобных фанов, а одними песнями ПТН х...ло толку и популярности не будет!!!