9 жовтня 2014 00:03
2

"Карпаты" требуют применить детектор лжи при заседании Комитета этики и честной игры

8 жовтня 2014 р. ФК «Карпати» звернувся з офіційними листами до Голови Федерації Футболу України Конькова А.Д. та Голови Комітету Етики і Чесної гри Мариновського В.М. з наступними вимогами:

1. Оскільки відповідно до Наказу по ФФУ від 22.01.2014р. визначено, що функції координації і контролю діяльності ряду комітетів, в т.ч. – комітету етики і чесної гри покладені на Першого віце-президента ФФУ Попова А.В, з метою унеможливлення здійснення впливу на Комітет, інших суб’єктів чи процедуру розгляду вищевказаного питання, виходячи з встановленої Кодексом етики і чесної можливості органу управління ФФУ тимчасово відсторонювати відповідних осіб від виконання своїх обов’язків на період розслідування, вимагаємо тимчасово відсторонити від виконання своїх обов’язків Першого віце-президента ФФУ п. Попова А.В. та голову комітету з атестації ФФУ п.Гатаулліна І.Ф.

2. Враховуючи істотну значимість піднятих питань серед багатомільйонної футбольної громади, виходячи з прийнятої на себе Федерацією Футболу України відповідно до Кодексу етики і чесної гри відповідальності за «моральну чистоту дій і помислів усіх, хто причетний до футбольного дійства», з метою уникнення необґрунтованих спекуляцій з обговорюваного питання, вимагаємо провести засідання Комітету 09.10.2014, а також проводити усі наступні засідання у цій справі у відкритому режимі, в тому числі - за присутності представників засобів масової інформації.

3. Виходячи з того, що Комітет є частиною системи, питання щодо зловживань якої є предметом його дослідження, і не може бути впевненості в неупередженому розгляді справи, вимагаємо створити для проведення всестороннього розслідування справи окремий комісійний орган за участі уповноважених представників ФФУ, клубів (ліг) з обов’язковим включенням до його складу представників засобів масової інформації та представників організованого руху вболівальників.

4. З метою встановлення об’єктивної та вичерпної істини у справі вимагаємо при отриманні пояснень та/або свідчень як від генерального директора ТзОВ «КПФ «Карпати», так і від усіх без винятку функціонерів ФФУ, що будуть опитані, використати поліграф (детектор брехні), з застосуванням отриманої інформації як доказ у справі.

Интересно, от Лозаннского суда они тоже потребуют включения в его состав представителей СМИ?
"узнаю брата Колю" (с). Хоча насправді його ім'я навіть не Остап-Сулейман-Берта-Мария-Бендер-бей. А просто: беня...