4 жовтня 2014 15:36

Геннадий ОРБУ: "Шансы "Шахтера" на победу над "Динамо" 60 на 40"

Відомий у минулому футболіст Геннадій Орбу в інтерв’ю "Футбол 24" відзначив прогрес київського "Динамо" при Сергію Реброву. Але цього, на думку експерта, явно замало, щоби обіграти донецький "Шахтар".

- Геннадію Григоровичу, у кого кращі шанси на перемогу?

- "Шахтар" на два дні більше відпочивав, ніж "Динамо", тому "гірники" будуть "свіжішими". Зрештою, в останні роки донеччани краще виглядають, ніж "Динамо". Це стосується як домашніх ігор, так і виїзних. Тому, вважаю, що шанси 60 на 40 на користь "Шахтаря".

- Багато схвальних відгуків про роботу Сергія Реброва на чолі "Динамо". Що скажете про зміни в грі команди при цьому наставнику?


- Знаючи Реброва, думаю, він психологічно покращив настрій команди. Сергій більше довіряє українським гравцям, які хочуть прогресувати. Безперечно, "Динамо" змінилося, усі футболісти розуміють, за який клуб вони грають.

- Раніше протистояння "Шахтар" - "Динамо" було очною зустріччю двох головних претендентів на золото чемпіонату. Цього разу можна сказати так само?

- Так, як на мене, "Шахтар" і "Динамо" головні претенденти на чемпіонство.

- …Але на першому місці "Дніпро".
 
- "Дніпро" багато разів по ходу чемпіонату був на першому місці, але в другій половині у них щось не складалося. Я вважаю, що головними претендентами на перше місце є "Шахтар" та "Динамо".

Розмовляв Гліб Ваколюк