28 вересня 2014 17:44

Никогда не умирает тот, чья жизнь прошла как светлый луч

Сьогодні вранці на Байковому кладовищі біля могил Валентина Белькевича, Андрія Баля, Андрія Гусіна та Валерія Васильовича Лобановського зібралася велика кількість людей.

Першими сюди приїхали сім'ї та родичі динамівців, що нещодавно пішли з життя - поклали вінки і квіти. 

Пізніше почали з'їжджатися їх друзі, близькі, партнери по команді, тренери, ветерани, просто небайдужі люди і вболівальники.

Покласти квіти до могил померших прийшли віце-президент УЄФА Григорій Суркіс і президент київського «Динамо» Ігор Суркіс.

Серед присутніх - Андрій Шевченко, Каха Каладзе, Георгій Деметрадзе, Бадр Ель Каддурі та багато, багато динамівців різних поколінь.

Майже в повному складі зібралися п'ятдесят учасників сьогоднішнього Матчу пам'яті. Приїхали друзі Валентина Белькевича з Білорусії, партнери Андрія Гусіна з Росії, численні шанувальники футбольного таланту Андрія Баля.

Зворушливу промову, повну теплих слів і власних спогадів про динамівську «трійцю», сказав заслужений журналіст України Олександр Липенко.

Постоявши біля могил тренерів і гравців, всі присутні перемістилися до могили великого Валерія Васильовича Лобановського, де поклали квіти і віддали данину пам'яті знаменитому наставнику, який довів до досконалості футбольний талант кожного з динамівців, що нас нещодавно залишили.

Після цього було покладання квітів до пам'ятника нашому легендарному тренеру біля стадіону «Динамо», та Матч пам'яті, який став справжнім матчем Життя. Того життя, яке триває і об'єднує усіх закоханих у футбол!