20 вересня 2014 19:04
1

Сергей ПРОЦЮК: "0:0 на табло, и, к сожалению, нулевая игра в нашем исполнении"

Асистент старшого тренера «Динамо-2» залишився незадоволений нульовою нічиєю своєї команди з дніпродзержинською «Сталлю»:

- 0:0 на табло, і, на жаль, нульова гра в нашому виконанні. Те, що ми просили хлопців, не вийшло. Без контролю м'яча, без гарного початку атак створити щось попереду дуже важко. Сьогодні ми зайвий раз переконалися, що з командою, яка відходить в центральну зону суперника, не дає нам простору, відразу відчуваємо проблеми у створенні гольових моментів і конструктивних дій. Тому гра з нашого боку не вдалася. Але разом з тим потрібно бути об'єктивними - все-таки, з огляду на зміст, ми придбали очко. Єдине - можна похвалити хлопців за самовіддачу, за те, що вони боролися до кінця. Можна виділити хіба що Волинця, який зіграв надійно в воротах.

- Як надовго випав Дмитро Рижук?

- У нього застуда, чисто вірусна інфекція, була температура. Але ми сподіваємося, що до найближчої гри він вже буде готовий.

- У другому таймі ви знову спробували Яремчука в центрі півзахисту, але в кінці його замінили. Роману не вистачило фізики?

- Яремчук в центрі поля виконав великий обсяг роботи. Він молодий хлопець, 1995-го року народження, і йому, дійсно, просто не вистачило сил. Суперник зробив заміни, які підсилили їхню гру попереду і в середині. Скільки міг, Рома терпів. 

Й-й-ёлки! Как он на этой фотографии похож на молодого Саныча (А. А. Шпакова)!!!