20 вересня 2014 09:56

Игорь СУРКИС: "Андрей был сердцем команды "Динамо"

Президент київського «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс на прощальній церемонії з легендарним футболістом нашого клубу Андрієм Гусіним сказав наступні слова:

- Насамперед, співчуття рідним та близьким, усій динамівській родині. Андрій був серцем команди «Динамо» (Київ), серцем збірної України, коли він за неї виступав. Він, перш за все, був громадянином нашої країни, патріотом, і залишався таким до останньої хвилини. Те, що сталося, в мене не вкладається в голові, тому що, на жаль, від нас ідуть найкращі. Пішов Валік Белькевич, пішов Андрій Баль, зараз Андрія немає. Дуже важко. Ми будемо його пам'ятати, й усе, що ми зможемо зробити для сім'ї, ми все зробимо.

Видно, такий рік ... Я цього року втратив маму. Зараз тисячі матерів плачуть і страждають, бо їх діти воюють. Це життя ... Ті, хто живе, повинні пам'ятати. А також - думати про своїх близьких, рідних, сім'ї, дітей, батьків. Андрій міг просто не кататися на мотоциклі, - ми вчора це обговорювали з Сашею Шовковським... Він любив життя у всіх його проявах і любив швидкість... Світла йому пам'ять...