15 вересня 2014 12:37
1

Валентин ПОЛТАВЕЦ: "Мне кажется, что "Динамо" два года подряд будет без Лиги чемпионов"

Відомий у минулому футболіст Валентин Полтавець спеціально для "Футбол 24" підсумував 6-тур Прем’єр-ліги.

- "Динамо" знову втратило очки. Кияни не готові боротися за місце в Лізі чемпіонів?

- Тільки очні поєдинки із конкурентами це покажуть. Зрештою, останні два сезони "Динамо" й перебуває на тому ж третьому місці, що і зараз. Мені здається, кияни два роки поспіль будуть без Ліги чемпіонів. Хочеться вірити, що Сергій Ребров потроху налагодить справи команди.

- А "Металісту", судячи зі всього, ще потрібно буде постаратися, аби бодай в Лігу Європи потрапити?


- "Металісту", звісно, буде важко. Але харків’яни ще своє надолужать. Стосовно поразки від "Дніпра", то дніпропетровців тренує Мирон Маркевич, який до того шість років працював із "Металістом". У нього побільше можливостей на цьому етапі. Крім того, Мирон Богданович знає усі тактичні схеми "Металіста", можливості футболістів. Він просто зіграв на слабких сторонах харків’ян. А "Металіст" нічим не зміг здивувати.

- Для "Шахтаря" 6-й тур був генеральною репетицією перед початком групової стадії Ліги чемпіонів. Як оціните готовність "гірників"?

- "Шахтар" не в найкращому моральному стані. Команда грає не вдома… Оцінюю стан "гірників" на четвірку. Не усі провідні футболісти у своїй найкращій формі.

Розмовляв Гліб Ваколюк

Всё правильно ответил, мы действительно не первый без Лиги чемпионов. На этот раз тролль не Полтавец, а - журналист, который поставил вопрос так, как ему было удобно вывернуть информацию! Звучит как будто уже потеряны шансы на следующий сезон. Потеряно 4 очка, игра ещё не налажена, но надежда есть всегда.