12 серпня 2014 16:31
13

Жуниор Мораес не будет переходить в "Динамо"

Интерес «Динамо» к одному из лучших бомбардиров прошлого сезона в Премьер-лиге Жуниору Мораесу не соответствует действительности.

Информацию уже не первую неделю тиражируют СМИ, но все остается на уровне слухов. По словам самого игрока, предметных запросов относительно его покупки киевляне не присылали в «Металлург».

Реалии же сейчас такие, что бразильский нападающий остается в команде и ни о каком переходе не думает.

- Информация о моем трансфере - это все слухи. Я в Киеве и тренируюсь в составе донецкого «Металлурга». Сейчас нахожусь в хорошей физической форме и уже в ближайшее время выйду на поле, - рассказал Мораес в эфире канала «Футбол 1».

Не будет - ну и ладно. Тем более, что эта покупка в любом случае из разряда "под основу" - уж чего-чего, но игроков такого формата даже в нынешних условиях можно найти. Куда более важный вопрос: кто будет исполнять "основного форварда" в отсутствие Мбокани? Ну и что там с ним - когда стоит ждать возвращения?
Сховати
Писали, что реабилитация Мбокани может занять около месяца и это в лучшем случаи!
а що в нас нема молодих форвардів щоб замінити мбокані і кравця
Сховати
Вони то є, але моя думка, що зараз ненайкращий час експерементувати! Мораес гравець досвідчений, та й його рівень якраз такі чемпіонти як наш чи Руминії! Його потрібно брати в будь-якому випадку, ідеальний варіант в даній ситуації! А Кравця гнати в оренду, але є певні сумніви що хтось зацікавлений в його послугах(окрім Говерли звісно)
Сховати
Прикро що в даний час до нас ніхто непіде, якби раніше то я думаю що Суркіс до цього часу підписав би двох нападників, а зараз треба використовувати те що є, або шукати підсилення серед країн в яких теж "неспокійно", країн колишнього союзу, чи в нашому чемпі! Вибір недуже великий, хоча я мало що знаю про чемпіонати Білорусі чи Грузії і т.д. Може там є якись новий Деметрадзе!?
Про Кравця я з вами згідний.Ви пишете що зараз не до експерементів але повірте якби дати шанс молодому форварду він нічим не гірше зіграв ніж Кравець а може навіть і краще бо молодому є що доказувати і він буде старатись
Сховати
У нас есть Роман Яремчук и Дмитрий Хльобас. Уверен что они не хуже Кравця сыграли бы! Не могу понять почему им шанс не дадут, я еще их в прошлом сезоне ждал. Надеялся, что Ребров предоставит им шанс, тем более сейчас когда нормального форварда нету! Лучше кому-то из этих парней дать шанс, чем покупать!
Сховати
Я з вами згідний.Треба давати шанс молодим і тоді буде в нас достойна команда з Українськими гравцями.В мене щось таке відчуття поки в Динамо небуде 90% Українських гравців в основному складі то небуде такої команди як при Лобановскому маю на увазі в планігри і результату
Нічим негірше це точно,скоріш за все що навіть краще, але зараз потрібен форвард який грав би і забивав!Згадайте Мілевського і Алієва в молоді роки і порівняйте їх з Хльобасом і Яремчуком? Якщо перші двоє ледве в 23-24 заграли то цих взагалі нефакт що допустять до першої команди!? Хоча буде шкода Яремчука... перспективи в нього хороші!
Сховати
можна купити але нормального щоб забивав мячі іграв достойно і щоб нестогнав що хоче покинути команду але все одно треба давати іграти молодим.А хто з молодих форвардів і захисників був на зборах Динамо???
а, ну если только слухи, то тогда точно переходит. знакомый почерк...
Ага, Мбокани в прошлым летом тоже "не переходил", а в итоге стал лучшим бомбардиром...Печально, что кроме этого Мораеса больше в УПЛ нет форвардов для ДК.
Сховати
А я и в Мораесе для нас совсем не уверен. Хотя, на нашем безрыбье...