27 липня 2014 12:03

Ультрас "Динамо": матч с "Ворсклой" - без пиро!

Ультрас "Динамо" разместили на своей странице в Фейсбуке призыв не использовать пиротехнику на матче 1-го тура против "Ворсклы".

Піротехніка...
Особливо опасні вже питають: палимо/не палимо???
Як і в минулі роки перед кожним матчем ми звертаємося або з проханням "не палити", або нічого не пишемо (що без зайвих слів означає, що - палимо))).
Зазвичай на топові матчі ми влаштовували піро-шоу, або люди просто безсистемно робили "валшєбство" на цих матчах. На виїзди в цьому плані кожен сам собі голова і там вже як хочеш.
В цьому сезоні прохання продовжувати в такому ж дусі...якщо хтось не розуміє, чому ми обрали таку модель поведінки з піротехнікою - може задати питання в комментах, відповідь отримає без проблем.

В той же час хочеться звернути увагу на таку річ: ЗАРАЗ В УКРАЇНІ ВІЙНА. Ми постійно збираємо гроші, допомогу як для наших хлопців, які захищають Україну на сході так і для інших підрозділів, де наших хлопців немає...

Чи актуально в такому випадку витрачати гроші на піро? Чи правильно влаштовувати якісь піро-шоу, палити на виїзних матчах? Один фаєр, це по суті - їжа для одного вояка на день (добровольчі батальйони по суті знаходяться на самозабезпеченні)... Думайте...

В будь-якому випадку перед кожним матчем ми будемо інформувати стосовно піро. Намагатися забороняти піро тотально на всі матчі (включаючи виїзди), навіть з огляду на ситуацію в країні, буде неправильно. Але сподіваємося, що все ж таки серед нас переважна більшість - свідомі, адекватні і розумні люди... і всі розуміють, що зараз важливіше.

ПРОХАННЯ - МАТЧ БЕЗ ПІРО!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!