16 липня 2014 14:39

На "Арене Львов" будут собирать пожертвования для военных инвалидов перед началом матча за Суперкубок

Благодійний фонд “Героїка”, спільно з ультрас “Динамо” і “Карпат”, за підтримки львівського Громадського сектору Євромайдану, збиратимуть гроші для поранених бійців АТО, а саме для тих, кому ампутували кінцівки. На момент планування цієї акції у Головному військовому клінічному госпіталі Збройних сил України таких вояків було понад 10.

Акція по збору грошей відбудеться 22 липня на “Арені Львів”, перед початком матчу “Динамо” – “Шахтар” та після матчу. Біля кожної з трибун будуть знаходитися по 2 волонтери зі скриньками, у які всі охочі зможуть покласти гроші. Поруч з волонтерами будуть знаходитись представники ультрас “Динамо-Київ” та “Карпати-Львів”.

Всі зібрані гроші, до копійки, будуть перераховані у присутності представників Благодійного Фонду “Героїка”, ультрас “Динамо-Київ” та “Карпати-Львів”, активістів Громадського сектору Євромайдану і потім у Києві будуть передані бійцям, або їх родинам. Вся фінансова звітність та звіт про передачу коштів будуть викладені на сайті “Героїки” та на ресурсах ультрас.

Трибуни стадіонів повинні стати найпотужнішими осередками патріотизму, взаємодопомоги та єдності.