15 липня 2014 18:19
1

На матче за Суперкубок болельщики организуют сбор средств для украинской армии

УВАГА, ІНФОРМАЦІЯ ПРО СУПЕРКУБОК!

1. Завтра (16 липня) починається ПРОДАЖ КВИТКІВ на матч у Львові. Продаж буде здійснюватись кожного дня з 18:00 до 21:00 за адресою вул. Саксаганського 66-Б (пункт прийому допомоги для АТО), у вихідні дні - з 15:00 до 18:00. Вартість квитка 50 грн, наші сектори на Львів-арені А8, А9, А10, А11 (нижній ярус за воротами). Квитки для іногородніх фанатів ДК будуть продаватись у Львові в день матчу лише(!) якщо все не розкуплять в Києві. Певна кількість квитків заброньована для фанатів Карпат (слідкуйте за їх пабліком).

2. На матч приходимо ВСІ В БІЛОМУ! Це стосується всіх, хто підтримує Динамо на наших секторах (фанатів Карпат теж). Якщо є можливість - приходьте в вишиванках.

3. Беріть з собою ПРАПОРИ І РОЗТЯЖКИ. Львівські друзі обіцяли організувати необхідну кількість палок для цього діла, все буде організовано так само, як зазвичай це відбувається в Києві. Щоб не виникало питань по банерам, нагадаємо правила нашої банерної лінії http://vk.com/wall-22740461_84785

4. З приводу ПІРОТЕХНІКИ: ми просимо не використовувати петарди і дими! Також дуже рекомендуємо на цей матч затаритись саме СТРОБОСКОПАМИ. Організація невеликого шоу на цей матч ще на стадії обговорення. Зараз, через ситуацію в країні, ми просто не маємо морального права робити фінансові витрати на організацію масштабних перформансів.

5. На матчі буде організовано ЗБІР КОШТІВ для потреб нашої армії. Про це буде написано детальніше трохи згодом.

6. Фанати Карпат організовують піро-акцію на площі Ринок в день матчу о 17:00. Запрошують всіх бажаючих... 

Призовые которые получат клубы,а это 1 лям ,тоже перечислили б в помощь нашей армии.Я думаю они не обеднеют.