13 липня 2014 11:21
18

Джермейн ЛЕНС: "Я запомню это на всю жизнь!"

Динамовец Джермейн Ленс поделился с болельщиками эмоциями после матча сборной Голландии за третье место на чемпионате мира в Бразилии.

Напомним, подопечные Луи ван Галя обыграли хозяев турнира со счетом 0:3, а Ленс весь матч провел на скамейке запасных.

"Быть частью такого турнира - большая честь для меня! Я запомню это на всю оставшуюся жизнь! Горжусь быть голландцем", - написал Ленс в Instagram, выложив фото своей национальной сборной с бронзовыми медалями.

"Обыграли со счетом 0:3" - это еще смешнее, чем "обыграли со счетом 0:0".
Да ладно там играл - не играл, не важно. Приятно что у нас команде теперь есть бронзовый призер ЧЕ и бронзовый призер ЧМ)
Медаль - дело хорошее, но к её завоеванию товарищ Ленс не имеет никакого отношения. Что был он на ЧМ, что не было его...
Сховати
Рональдо в 94-м вообще ни одной секунды не сыграл, а чемпионом считается
Сховати
Не дуже мені подобається, як тепер медалі дають. А дають ВСІМ, хто під руку підвернувся. Масажистам, шоферам, прес-аташе, адміністраторам і т.д. і т.п. Навіть Януковичу точно двічі чи тричі медаль чемпіона України вручали і нічого, брав, не соромився. А як оцінювати ситуацію, коли всім медалі роздали, а на підносі їх ще десяток завалявся? Забирає їх жужмом адміністратор і кому він їх роздасть потім - це вже таємниця. Це не тільки чемпіонату світу стосується, а й нагороджень в Україні. Щоб стати медалістом СРСР. існувала залізна норма: не менш як 50% зіграних матчів (для збірників трохи менше). Для тих, хто не дотягнув до норми 1-2 матчі, здебільшого робили винятки, але це вимагало багатьох сил, "прошеній" аж на рівні республіканських спорткомітетів і навіть ЦК республіканської компартії, а може і "подношеній". Тоді медаль дійсно мала вагу, а тепер? Ти медаліст тільки тому, що фігуруєш у заявочному списку? Цікаво, які думки у форумчан з цієї теми? Ну, а Ленса можна поздоровити, він перший в чемпіонатах України медаліст чемпіонату світу. У Шахтарі таких немає і можна втішатися, що тут ми конкуренту утерли носа.
Сховати
Бернард
Сховати
4-е місце - це призер? Може і дають якість медальки за це місце, але вони суто символічні, лише для того, щоб команда, яка програла півфінал і матч за 3-є місце, не відчувала себе сиротою на святі тріумфаторів. Така собі моральна компенсація. Так що приклад з Бернардом є некоректним.
Сховати
Расскажи это Сабо)) Единственный украинец, у кого есть медаль ЧМ. За четвертое место
Расскажи это Сабо)) Единственный украинец, у кого есть медаль ЧМ. За четвертое место
Сховати
Розкажи Сабо, що він українець))) А ще краще - особисто йому в очі. У кращому випадку він тебе просто покалічить, бо псих він знатний. Сабо з України, патріот України, але він угорець. Українську мову розуміє, але говорить нею вкрай погано. А тепер - серйозно. Про медаль Сабо я вже колись писав на Динамоманії. То ще був радянський футбол, на чемпіонаті світу грало 16 команд, а медаль була того ж штибу - втішною, символічною. Валерій Поркуян, забивши тоді 4 голи, медаль не отримав. Йому на київській "Ленкузні" (чи на "Арсеналі"?) зробили копію, мабуть свою медаль Сабо дав для цього. Банников і Островський теж медалі не отримали, але вони і не грали (а зараз точно б отримали).
И что? от этого бронза Ленса заслуженнее, что-ли?
Отличная сборная.Жаль что в финал так и не пробились.Аргентина меньше этого заслуживала.
Главно нос не задирать.
А чем гордиться то ? 4 года назад было серебро.
Сховати
Думаешь, бронза Чемпионата Мира - не повод для гордости?
На фото слева на заднем плане... В решающих матчах участия не принимал... Если приедет и будет "петь", что хочет покинуть Динамо, то за определенную сумму отдавать и не удерживать!
Сховати
а у нас таких Ленсов "просто завались"? да? и не слыхал я, чтобы он ныл особо ИМХО: лучший из фланговых игроков нацеленных на атаку имеющийся у нас, надеюсь, что проявит ещё себя и в ДК
Сховати
а ну-ка по подробней, чем же он такой лучший? может он в Динамо феерил? забивал, отдавал почти в каждом матче? ах да в сборной Нидерландов, пару раз вышел на замену и ни чем не запомнился... феноменальный игрок - Месси просто курит...