10 травня 2014 19:02
2

Ультрас написали открытое письмо Конькову

Ультрас всех клубов украинской Премьер-лиги в открытом письме президенту ФФУ Анатолию Конькову выражают несогласие с решением федерации о проведении матчей последних туров УПЛ и финала Кубка Украины без зрителей.  

"Шановний Анатоліє Дмитровичу!

Ми, футбольні вболівальники України, здивовані рішенням Виконавчого комітету ФФУ від 8 травня 2014 року про проведення фінального матчу Кубка України та 30-ого туру БЕЗ ГЛЯДАЧІВ.

Посилання на клопотання МВС України не є коректним, оскільки у клопотанні МВС йшлося про проведення фіналу Кубка України без глядачів, якщо ця гра відбудеться у Харкові. Наразі ж місце проведення фіналу ще не визначене. То на якій підставі прийняте таке рішення?

Про зміст клопотання МВС нас поінформував начальник відділу безпеки спортивних заходів Департаменту охорони громадського порядку МВС України Денис Мовчан.

Ще раз нагадуємо, що на наш погляд безпечним місцем проведення фінального матчу є Львів. Це місто максимально віддалене від східного кордону, та ще ніколи у своїй історії (!) не приймало фінал Кубку України. Львівська Самооборона, фанати та міський голова Андрій Садовий, а також міліція Львова готові взяти відповідальність за безпеку під час проведення фіналу Кубка України, а також гарантувати порядок в місті.

Вважаємо, що проведення фіналу кубка України без глядачів є національним приниженням і буде виглядати як зловмисний натяк на неспроможність державної та футбольної влади проводити будь-які мирні заходи та взагалі контролювати ситуацію в країні.

Сподіваємося, що ФФУ перегляне своє рішення.

Ультрас: Шахтар, Динамо, Чорноморець, Карпати, Дніпро, Зоря, Металіст, Металург Д, Ворскла, Іллічівець, Севастополь, Волинь, Говерла, Металург З, Таврія".

Пока Коньков будет у руля,финала во Львове не будет. И все эти письма даже не кто и не будет читать. Аудит и быстрее. Там где цыган с ахметкой решат,там и будет финал. А конь это так, лакей.
Сховати
Да это обычная кукла, без авторитета, личного взгляда, мнения. Его посадили на это кресло, а дальше дергают за ниточки, и тот делает все что ему приказывают.