29 квітня 2014 11:35
6

В ФФУ посоветовали не "копать", почему не подали заявку на ЕВРО-2020

Журналісту Еспресо.TV у прес-службі ФФУ сказали, що вони не збираються звітувати щодо питання, яке хвилює всю футбольну спільноту України

Як повідомляє Еспресо.TV, голова прес-служби ФФУ Павло Терновий в телефонній розмові порадив нам "не порпатися в бруді" і не очікувати, що федерація буде звітувати перед Еспресо.TV по цим питанням.

Зазначимо, що раніше у ФФУ обіцяли в понеділок, 28 квітня, повернутися до питання відмови від зявки на Євро-2020, але свою обіцянку в організації не виконали.

Також, за словами Павла Тернового, коли ФФУ зможе дати змістовну відповідь з цього питання, вся Україна обов'язково її побачить. Але він навіть приблизно не знає, коли ця відповідь буде.

Цікаво, що Еспресо.TV вдалося додзвонитися до президента ФФУ Анатолія Конькова, але він відмовився відповідати на питання про Євро-2020 і порадив зателефонувати в прес-службу.  

Це сталося тому,що ФФУ керує спец по типу того,що зараз із Ростова інколи виступає
А теперь сравним: - нещадно критикуемый руководством Шахтера Суркис фантастическим способом добился проведения в Украине Евро-2012. - ставленник Ахметова профукал то, что само текло в руки (после отлично проведенного ЧЕ-2012). Выводы приходят сами на ум.
если чиновники не компетентны ("забыли" подтвердить заявку), то им не место в ФФУ - для бездарностей есть места гардеробщиков или охранников...
шансов у рината ноль а в Киеве подумали рыги нафиг нужно
Пусть копают! Почему, имея НСК, Ринат- арену, не принять хотя бы 2 игры? печаль