10 квітня 2014 22:26

Игорь КУЛЬЧИЦКИЙ: "У "Карпат" есть шансы на победу над "Динамо"

Цієї суботи львівські футболісти поміряються силами з київським «Динамо». Це буде другий поспіль матч «зелено-білих» проти одного з претендентів на «золото» чемпіонату (в попередньому турі львів’яни програли в гостях «Шахтареві» — 3:0).  

«Карпати», звісно, мають шанси на перемогу над «Динамо», — розповів «Газеті» ветеран «зелено-білих» Ігор Кульчицький. — У Львові наша команда традиційно добре виступає проти столичного гранда. Головне, щоб «карпатівці» не зіграли проти «динамівців» так, як це зробили в матчі з «гірниками». У Донецьку галичани відкрилися, пішли в атаку, не перекрили фланги, надали суперникові простір і поплатилися за це. На матч з «Динамо» всі львівські футболісти повинні добре налаштуватися і відіграти максимально. Тоді вони зможуть досягти результату».

На думку ветерана, у весняній стадії чемпіонату в «Карпат» був тільки один провал — це власне поєдинок проти «Шахтаря», в інших іграх галичани виглядали непогано. «У першому цього року офіційному протистоянні львів’яни, хоч і програли «Волині», але діяли гідно. Їм просто не поталанило. Двобій із «Севастополем» провели ще краще, тому й перемогли. Ось «Шахтареві» галичани програли безнадійно. Взагалі «Карпати» все більше довіряють молоді, це дуже добре, за своїми вихованцями майбутнє клубу. Стосовно нашого найближчого суперника, то «Динамо» також прогресує і з кожним матчем виглядає все краще. Тому в суботу нас очікує цікаве протистояння, підсумок якого дуже складно передбачити», — розповів «Газеті» пан Кульчицький.