21 березня 2014 00:33

Александр Рыбка и Евгений Макаренко встретились с болельщиками

У четвер ввечері у конференц-залі стадіону «Динамо ім.. Валерія Лобановського» було дуже людно.

На традиційну зустріч із вболівальниками у рамках програми «Разом до перемоги», організовану за ініціативою офіційного фан-клубу ФК «Динамо», прийшли голкіпер «біло-синіх» Олександр Рибка і захисник Євген Макаренко.

Ведучим зустрічі також традиційно виступив відомий спортивний журналіст Олександр Липенко. Після того, як обидвох футболістів офіційно прийняли в ряди фан-клубу та подарували клубні шарфики, хлопці відповіли на запитання вболівальників.

-Хто був вашим футбольним кумиром у дитинстві?

Олександр Рибка:
Футболом я почав займатися у дванадцять років. Ще з перших матчів, які я відвідав на стадіоні і коли вперше побачив київське «Динамо», моїм кумиром став Олександр Шовковський. Я дуже радий, що мені довелося грати з ним у одній команді.

Євген Макаренко: Ще з самого малечку, коли я тільки починав займатися футболом, виблискувала зірка Андрія Шевченко, який переходив у італійський «Мілан». Думаю, що усі – і зовсім маленькі футболісти, і вже досить зрілі, мріяли добитись таких висот, як Андрій. Ми всі за нього дуже переживали, як у дитячій школі, так і у футбольній академії. Андрій являє собою найкращий приклад для всіх київських, всіх українських футболістів. Він дійсно був кумиром мого дитинства.

- Якщо у вас була би можливість придбати будь-якого футболіста для київського «Динамо», хто б це був?

О.Р.
: Оскільки я голкіпер, то напевно придбав би для своєї команди захисника, приміром центрбека Давіда Луїса із лондонського «Челсі».

Є.М.: Думаю, це були б володарі Золотих м’ячів або кандидати на приз кращого футболісту світу. Не хочу виділяти когось одного – це і Мессі, і Роналду, і Рібері. Вони всі є футболістами дуже високого рівня, з якими дійсно хочеться потренуватися, зіграти разом, спробувати свої сили.

- Питання до Олександра. Наступний матч «Динамо» проведе із запорізьким «Металургом», який є рідною командою Максима Коваля. Чи говорив Олег Володимирович, хто буде стояти на воротах у цьому матчі? І чи хотілося би вам зіграти проти «Шахтаря»? Якою була би ваша мотивація?

О.Р.: Щодо гри з «Металургом» нічого не можу вам сказати, тому що заздалегідь нам не кажуть, хто саме стоятиме у найближчому матчі. Звісно, мені хочеться завжди виходити у основному складі. Щодо гри із «Шахтарем», Мені, як і всім дуже хочеться здобути тільки перемогу. У нас є дуже хороший шанс стати чемпіонами у цьому сезоні. Все в наших руках, і ми будемо робити все, що від нас залежить, аби здобути три очки у цьому матчі.