24 лютого 2014 21:25
7

Артем ФРАНКОВ: "Маркевич в "Динамо"? Не представляю такого расклада"

Главный редактор журнала "Футбол" поделился своим мнением о перспективах "Металлиста", столкнувшегося с серьезными финансовыми трудностями и без подавшего в отставку Мирона Маркевича.

"Я очень надеюсь, что Красников отыщет вариант спасения", - написал Артем Франков в своей конференции на MatchDay.com.ua.

"Маркевич в "Динамо"? А вы представляете себе Маркевича, возглавившего "Динамо"?! Не представляю такого расклада. Кроме того, тренер без штаба, без союзников - как без рук. А сила "Металлиста" заключается в Красникове ничуть не в меньшей степени, чем в Маркевиче. Вот если бы "Динамо" подписало Красникова, я бы восхитился мощным ходом", - добавил Франков.

НАДО В ДИНАМО
Ввесь Фарм Шахтарів підуть догравати за російські клуби! А що до Маркевича то головне що він ледь не єдиний з тренерів тай взагалі публічних людей давав коментарі УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ! Це куди важлівіше ніж його ставлення до пофесіоналізму Українців! Тимпаче ми всі добре знаємо де осідають і згнивають найперспективніші Українські гравці...
Сховати
За Маркевича збірна України виглядала на дуже високому рівні. А головне і збірна, і Металліст грали у дуже пристойний, яскравий футбол. Пам,ятаю, Блохін обіцяв нам саме такий. Але обіцяти і робити це, як кажуть у моєму місті, це дві великі різниці. Пан Франков просто настільки сильно переживає з приводу зриву об,єднаного чемпіонату, що просто думає, що не витримає, якщо столична команда поверне собі билу славу. Але що поробиш, хай пан Суркіс сам вирішує. Дуже сподобалось інтерв,ю пана Маркевича, в якому той чесно визнав, що його спроби зрозуміти концепції ВВЛ виявилися марними. Геній Лобановський тільки сам посправжньому розумів свій футбол. Цікаво, що ДК намагалось весь час розкрити зерна геніальності у його учнях, але ці спроби не принесли результату. Уважаемый модератор, правда и оскорбление это две большие разницы. В моем ответе нет ни ругательств, ни призывов к насилию, нет даже проклятой западной ереси, а также колдовства и прочего прочего. Если Вы не мракобес, пожалуйста, дайте мне ответить человеку.
Нові господарі Металіста ніколи не подобалися Маркевичу ,але він терпів їх заради команди.Суркіси та Фірташ нічим не кращі за Курченка зі стоматологом ,а можливо ще гірші,тому сподіватись що Маркевич навіть розмовляти буде з Суркісами - марно.
Я бы Липпи хотел, с Китая иго можно забрать.
Вот если бы "Динамо" подписало Красникова, я бы восхитился мощным ходом", - добавил Франков. ---- Это который отстранен от футбольной деятельности лозанским судом? Ну-ну...
Сховати
Не совсем правильная формулировка)