23 лютого 2014 17:25
30

Мирон МАРКЕВИЧ: "Нам три месяца не платят зарплату! Так клуб существование может прекратить..."

Міні-прев’ю: зателефонувавши Мирону Богдановичу, сподівався почути пригнічено-засмучений голос людини, яка, скажімо так, стоїть перед ризиком утратити роботу вже найближчим часом. Натомість наразився на весело-бадьорий тон і… задишку: Маркевич дотримується звичок, не зраджує їм навіть у критичні моменти, тож свій вільний час проводить активно, ганяючи м’яча з друзями. Причому дуже далеко від Слобожанщини…

— Я нині у Львові (інтерв’ю записано в неділю, приблизно о 13.00. — В. Б.), — бере слово Мирон Богданович, — тому майже нічого не знаю. Завтра буду у Харкові, тому, можливо, володітиму достеменнішими даними.

— Чому — «можливо»?

— А тому, що на завтра в клубі в мене призначено тренування — тільки тренування. А про зустріч із керівництвом наразі не йдеться.

— Іще один момент: правда те, що нині вас відправляють на новий, четвертий цьогоріч, тренувальний збір — до Туреччини?

— Так, є якісь розмови. Утім, повторюю, про все детальніше дізнаюся завтра.

Та все ж повинні ж бути у вас якісь прогнози, сподівання… Припустімо, чи ймовірне, на вашу думку, повернення на посаду клубного керманича Олександра Ярославського?

— Звідки мені знати? Я з ним давно не спілкувався… Дивіться: нині в нашому клубі ситуація просто неконтрольована, повірте, не перебільшую. Президента немає, його заступники розгублені. Більше того: нам уже три місяці не сплачують зарплатню, тому далі, вочевидь, буде ще гірше.

— Наскільки? Реальний варіант, що гравці розбіжаться? Може клуб припинити існування?

— Може.

—???

— Я не кидаюся словами — так є насправді.

— Даруйте, що лізу в душу, проте дозвольте знову запитати вас про те, про що вже якось цікавився: чому ви так спокійно все сприймаєте? Тут уже на носі — справжній крах, припинення існування справи, якою ви займалися ціле останнє десятиріччя

— Усе просто. По-перше, я вже пояснював вам, що давно навчив себе спокійно ставитися до всього, що відбувається: як хорошого, так і поганого. По-друге, дещо вам розповім: мій тато у 16 років потрапив у німецький концтабір — як остарбайтер, а коли повернувся в Україну, його відправили до Сибіру — як «прєдателя Родіни»; рідний брат батька взагалі відсидів у тюрмі за те, що воював у лавах УПА. До чого веду? Я щасливий із того, що відбулося минулої суботи, — ось, що важливо! А не всякі там футболи…

Володимир БАНЯС 

Со стороны выглядит так: "Один молодой, но очень богатый человек решил поиграться в футбольный менеджер, но теперь уже не до игрушек")). Конечно, на самом деле всё намного круче
Коли до любої справи приходять "покращувачі",чи то футбол,чи щось інше,розвал-лише справа часу.Маю надію,що в Україні все почне змінюватися на краще,в футболі в тому числі.Дуже хочеться,щоб клуб знову належав Ярославському,бо інакше,як рейдерством,важко пояснити те,що сталося з Металістом і бувшим президентом клубу.
Проявит ли ИМС сноровку и подхватит ли Маркевича, если МХ действительно пойдет на дно? Как по мне, то это вариант.
Сховати
одного нытика на другого? Лучше тренера поискать
Сиутация с Металлистом напомнила мне анекдот, в котором мальчик обращается к любовнику мамы, сидящему в шкафу, с таким словами: "Ну что, не дышишь? А как дышал! Как дышал!"
В ближайшее время ситуация в МХ исправится.
Бай-бай МХ
А ви кажете, що Блохін не фартовий. Ось воно - друге місце...
Идите к Ярославскому и просите его вернутся, я сразу после той странной сделки писал, что Металиста без Ярославского не будет, это его творение, а клуб просто отжали, как и другие бизнесы в Украине.
очередная профессиональная команда развалила очередной клуб
Это все Богданов. Арсенал уже развалил, теперь МКГ. Пусть оттуда в ШД идет
Сховати
+
точно подмечено )))