21 січня 2014 18:46

"Карпаты" отправились на сбор без капитана

Сьогодні, 21 січня, на перші турецькі турецькі збори вирушила головна команда «зелено-білих». Головний тренер «левів» Олександр Севідов узяв з собою 25 гравців, серед яких є і молоді виконавці з дублюючого та юніорського складів.

• ВОРОТАРІ: Роман Мисак, Роман Підківка, Олександр Ільющенков;

• ЗАХИСНИКИ: Павло Пашаєв, Ігор Пластун, Ґреґор Балажіц, Володимир Костевич, Андрій Гітченко, Артур Новотрясов, Андрій Маркович, Михайло Березовий, Олександр Дударенко;

• ПІВЗАХИСНИКИ: Олег Голодюк, Валерій Федорчук, Младен Бартуловіч, Дмитро Льопа, Ярослав Мартинюк, Амбросій Чачуа, Вадим Страшкевич, Муртаз Даушвілі;

• НАПАДНИКИ: Олександр Гладкий, Сергій Зеньов, Денис Васін, Євген Бохашвілі, Тарас Завійський.

Зазначимо, що Денис Мірошніченко та Тарас Пучковський готуються до Кубку Співдружності, тому можуть приєднатися до команди вже на других зборах.

Як бачимо, у списку гравців відсутній Андрій Ткачук. «Карпати» не розраховуватимуть на футболіста у другій частині сезону, адже у нього незабаром завершується термін дії контракту і він хоче спробувати свої сили в іншому клубі. 

Майбутнє ще одного гравця «Карпат», Ігоря Озарківа, який нині перебуває у тренувальному таборі першолігової «Олександрії», визначиться найближчим часом. Наразі клуби досягли між собою усної домовленості про виступ гравця у команді Володимира Шарана на умовах оренди.