14 січня 2014 19:33

Богдан ШЕРШУН: "Газзаев был полезен тогда, когда работал в "Динамо"

Сьогодні захисник луцької «Волині» Богдан Шершун поспілкувався із вболівальниками у чаті клубної сторінки у Фейсбуці.

ПРО МЕТОДИ ЛОБАНОВСЬКОГО

- Лобановський вигравав титули не тільки в СРСР, але й в Європі. Як там можна було про щось «домовитися»?! 1975 і 1986 - два кубки, а ще срібло-1988 на ЧЄ... «Динамо» кінця 1990-х... Коли дивом «Баварія» в ЛЧ пройшла до фіналу. Про це не можна забувати, тому все ж Лобановський, як на мене, великий тренер. Просто футбол йде вперед, змінюється тренувальний процес, багато нового запроваджується, тому декому здається, що методи Лобановського неправильні.

ПРО КОРИСТЬ ВІД ГАЗЗАЄВА

- Я проти об`єднаного чемпіонату, бо тоді багато команд зникне з карти. Вони й так нині на грані виживання, принаймні, велика їх частина... Корисний Газзаєв був тоді, коли працював в «Динамо». Розкрив Ярмоленка та Хачериді, почав їм довіряти. А те, що стосується об`єднаного чемпіонату, то тут не бачу корисного. А з Георгійовичем в мене нормальні робочі стосунки були і залишилися теплі спогади.

ПРО «ЗОЛОТИЙ М`ЯЧ»

- Думаю, що Роналду його заслужив. Він чотири роки поспіль конкурував з Мессі і друге місце займав. Нарешті дочекався. Перетерпів і дочекався. Молодець, що не опускав руки за ці роки.