21 листопада 2013 16:35
5

Официально: КДК ФФУ исключил "Арсенал" из Премьер-лиги

У четвер, 21 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв декілька рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги та другої ліги. 

За повторну неявку на матч КДК ФФУ виключив київський «Арсенал» з поточних змагань Прем’єр-ліги. Матеріали справи будуть передані Дирекції ПЛ для внесення відповідних змін до турнірних таблиць.

За неявку без поважних причин на матч 1/8 фіналу Кубку України з одеським «Чорноморцем», який мав відбутись 30 жовтня 2013 року, ФК «Дніпро» Дніпропетровськ виключено з поточного розіграшу та оштрафовано на 75 тисяч гривень.

За агресивну поведінку після вилучення у матчі 15-го туру чемпіонату «Металург» (Донецьк) − «Дніпро» (Дніпропетровськ) футболіста «Дніпра» Р. Зозулю відсторонено від участі у змаганнях на 2 матчі. Крім цього, футболіст повинен відбути одноматчеву дискваліфікацію за отримані у цьому ж поєдинку дві жовті картки, які перетворились на червону.

 Ситуація з київським «Арсеналом», нажаль, повторилась і в Хмельницькому: місцеве «Динамо» теж двічі не з'явилось на матч, внаслідок чого клуб було виключено зі змагань ПФЛ.

 На 2 матчі дискваліфіковано футболіста «Севастополя» А. Білоуса за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення йому травми 13 листопада 2013 року у матчі 2-го туру другого етапу чемпіонату U-19 з маріупольським «Іллічівцем».

наконец-то
Рабинович с**а редкостная.... Отмыл деньги!
Оу..По Днепру влупили из всех калибров
"горе" то какоееее )))
позор рабинович...деньги хоть выплати игрокам