14 листопада 2013 17:50
2

Бразильский защитник "Говерлы" мечтает играть за сборную Украины

Захисник "Говерли" Леандро Мессіас стверджує, що задоволений життям у нашій країні та хоче потрапити до національної збірної України.

"Найбільше вболіваю за дві збірні – збірну рідної Бразилії та збірну країни, де зараз працюю - команду України. В складі Бразилії подобається Неймар та воротар Джеферсон, а в Україні – Андрій Ярмоленко - дуже сильний технічний футболіст, Євген Коноплянка та Олександр Кучер.

Вперше почув про Україну за шкільною партою, в Бразилії на уроці історії, коли вивчали тему про Радянський Союз. Коли вже виник варіант про продовження кар’єри в Україні багато знайомих відмовляли мене їхати сюди, говорили багато поганих речей про Україну. Але все ж, вирішив спробувати й тут побачив зовсім протилежне, от вже 5 років тут. Дуже поважаю Україну, людей, які тут мешкають, свою команду. Україна дала мені дуже багато, маю тут багато друзів.

Моя мрія – потрапити до збірної України. Це цілком серйозно", - цитує Леандро офіційний сайт "Говерли".

Проблема в том, любезнейший Леандро, что твой уровень, выражаясь словами Кварцяного - седьмая лига Львовской области! И это тоже вполне серьезно!!!
У нас шахтеров своих достаточно.