27 серпня 2013 12:47
3

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Понимаю эмоции Блохина - рука не поднимется его за это критиковать"

Коментатор телеканалу 2+2 Олександр Золотогорський висловив свою думку з приводу суддівства у матчі сьомого туру чемпіонату України між запорізьким "Металургом" і київським "Динамо".

"Подивився нарешті нарізку дивних суддівських рішень Козика. У деяких моментах арбітра можна зрозуміти, але якщо подивитися на картину в цілому - це просто тихий жах. Як не побачити стрибок у Мбокані!? У "Металурга" ніби повна вседозволеність. Матеус і не сподівався червону картку побачити. Думав - усе можна. Я емоції Блохіна повністю розумію. Рука не підніметься його за це критикувати - він, між іншим, повинен захищати команду", - написав Золотогорський на своїй сторінці в Twitter. 

Да я вообще в шоке, судьи везде хоть немного были на стороне противников, адекватное судейство за 7 ТУРОВ!!! было лишь в игре в Севастополем. Уважаемые доброжелатели, чем вам глаза замылили, неужели не хочется видеть хороший футбол, настоящую борьбу. Если бы шахту сейчас так судили у них бы было не больше очков, чем у Динамо. Игроки соперников чувствуют вседозволенность, сбивают спокойно динамовцев, у те в свою очередь уже волнуются за здоровье, возможно легионеры где-то не доигрывают из-за этого в эпизодах, а наши украинцы получают травмы.
В данном случае этот знак означает букву V-victory, тоесть победа.
Бляха муха! И этот туда же... Миля, видать, заразный.