19 серпня 2013 20:02
124

Леоненко посоветовал Ахметову купить "Динамо" (+ВИДЕО)

Журналістам ICTV вдалося першими дістати неопубліковану (без купюр) версію розмови скандально відомого пранкера «Vovan222» з визнаним футбольним експертом Віктором Леоненком. Цього разу пранкер у телефонній розмові вдав з себе новоспеченого шефа «Леона» Рината Ахметова.

Нагадаємо, з вчорашнього дня Віктор Леоненко почав працювати у телевізійній групі найбагатшого бізнесмена України.

У телефонній розмові «Ахметов» поцікавився у футбольного експерта, чи не ображає його хтось після зміни місця роботи.

«Леонідич, мені здається, після того, як ми з тобою познайомилися, вже ніхто до мене не буду приставати», - запевнив він.

Розмова про Суркіса у Леоненка викликала суцільну нецензурну лексику, і він запропонував Ринату Ахметову купити київське «Динамо».

«Я хочу просто, якщо ти зможеш купити (Динамо – ред.), якщо захочеш, аби ти зробив те саме, що й у Донецьку. Музей маю на увазі. Лише через це. Те, що ти команду зробиш, я навіть і не сумніваюсь. Мені здається, краще купи», - порадив Леоненко і запевнив, що у всьому підтримає Ахметова.

Також Леоненко з «Ахметовим» обговорили купівлю нового бразильського півзахисника Бернарда за 25 мільйонів євро.

«Подивись на нього і скажи, що ти «влетів». Але ж ти не «влітаєш» ніколи. У нас тільки Суркіс «влітає». Один і другий», - сказав Леоненко.

Далі експерт підтримав рішення забрати у «Динамо» Артема Мілевського.

«Леонідич, ти уявляєш, ти вже починаєш знущатися над Суркісами. Я пішов на інший канал, вже цирк. А якщо зараз ще й Мілевського візьмеш, кудись віддаси... Але я їх простив, а тебе підтримаю», - сказав він.

Леоненко дав зрозуміти, що спантеличений своїм переходом на нове місце роботи і вказав на незадоволеність цим уболівальників.

«Я тебе, Леонідич, побачу, точно нап’ємось. Я навіть у тому не сумніваюсь. Не знаю що саме питимемо, але точно нап’ємось. Коли ти у напрузі, треба стрес знімати. Ні, я не алкоголік, просто один раз можна на тиждень», - запевнив експерт.

Наприкінці розмови відомий футбольний телеведучий порадив Ахметову нікого не вбивати і не стріляти в охорону.

Варто відзначити, що до цього жертвами пранкера стали Олег Блохін, Артем Мілевський, Наталя Королевська, Олег Ляшко та ще багато інших.

УВАГА! Відео містить нецензурну лексику.

Анна Ахава

Это не Леоненко. Поэтому они сразу подстраховались спросили "что у тебя с голосом". Тот кто знает его по голосу сразу определит.
эх Витя-Витя, был правдорубом, стал г..ном, с Пенисовым 2 сапога пара... нормальное такое жизненное пике..., как людям дальше в глаза смотреть? а Витя? был бы мужиком то после такого "в мешок и с моста", а так будет лизать хозяину и метать говна на крот-ТВ
Старый, штопанный, неоднократно использованный презерватив, который опять натянули на пенис(ова) - вот кто Витя Леон. Даже если это фейк, Витя мудак только за то, что обосрал (неоднократно) свой бывший клуб. Впрочем, динамовцем он ни когда и не был, как и киевлянином. Понтовщик кацапский.
Сибіряк задрочений....Тільки і чути "Я хороший"," Я порядочний", а всіх підряд у лайно мочає. Від таких людей завжди можна отримати ніж в спину, одним словом - у розвідку з Леонеком йти не можна.
Говорит я сначала буду про динамо мягенько, чтоб не подумали, что я продался, а потом дам им всем
Не бойтесь врагов, бойтесь друзей. Предают друзья, а не враги!!!
Охренеть Леоненко... Суркисов и Динамо обложил, Ахметову чуть не отдался по телефону. А бабло любит, аж пищит!!! Вот это и есть ИУДА настоящий.
Леон бухой по ходу, мразь...
Как же низко. Никто не любит таких людей как ты Витя. Типичный алкаш приспособленец. Фу, окончательно опротивился.
Гнилушка ты Витя