19 серпня 2013 20:02
124

Леоненко посоветовал Ахметову купить "Динамо" (+ВИДЕО)

Журналістам ICTV вдалося першими дістати неопубліковану (без купюр) версію розмови скандально відомого пранкера «Vovan222» з визнаним футбольним експертом Віктором Леоненком. Цього разу пранкер у телефонній розмові вдав з себе новоспеченого шефа «Леона» Рината Ахметова.

Нагадаємо, з вчорашнього дня Віктор Леоненко почав працювати у телевізійній групі найбагатшого бізнесмена України.

У телефонній розмові «Ахметов» поцікавився у футбольного експерта, чи не ображає його хтось після зміни місця роботи.

«Леонідич, мені здається, після того, як ми з тобою познайомилися, вже ніхто до мене не буду приставати», - запевнив він.

Розмова про Суркіса у Леоненка викликала суцільну нецензурну лексику, і він запропонував Ринату Ахметову купити київське «Динамо».

«Я хочу просто, якщо ти зможеш купити (Динамо – ред.), якщо захочеш, аби ти зробив те саме, що й у Донецьку. Музей маю на увазі. Лише через це. Те, що ти команду зробиш, я навіть і не сумніваюсь. Мені здається, краще купи», - порадив Леоненко і запевнив, що у всьому підтримає Ахметова.

Також Леоненко з «Ахметовим» обговорили купівлю нового бразильського півзахисника Бернарда за 25 мільйонів євро.

«Подивись на нього і скажи, що ти «влетів». Але ж ти не «влітаєш» ніколи. У нас тільки Суркіс «влітає». Один і другий», - сказав Леоненко.

Далі експерт підтримав рішення забрати у «Динамо» Артема Мілевського.

«Леонідич, ти уявляєш, ти вже починаєш знущатися над Суркісами. Я пішов на інший канал, вже цирк. А якщо зараз ще й Мілевського візьмеш, кудись віддаси... Але я їх простив, а тебе підтримаю», - сказав він.

Леоненко дав зрозуміти, що спантеличений своїм переходом на нове місце роботи і вказав на незадоволеність цим уболівальників.

«Я тебе, Леонідич, побачу, точно нап’ємось. Я навіть у тому не сумніваюсь. Не знаю що саме питимемо, але точно нап’ємось. Коли ти у напрузі, треба стрес знімати. Ні, я не алкоголік, просто один раз можна на тиждень», - запевнив експерт.

Наприкінці розмови відомий футбольний телеведучий порадив Ахметову нікого не вбивати і не стріляти в охорону.

Варто відзначити, що до цього жертвами пранкера стали Олег Блохін, Артем Мілевський, Наталя Королевська, Олег Ляшко та ще багато інших.

УВАГА! Відео містить нецензурну лексику.

Анна Ахава

ДааА Уж- чтож ты фраер сдал назад = /
ДааА Уж- чтож ты фраер сдал назад = /
один из них - точно женя. куплен за 100 грамм и пончик.
" У меня до х..я проблем будет с болельщиками" Это он типа защиты просит, баран ... Как он по Киеву ходить собирается???
Вот сволочь, всех ведь обидел Суркисов, Блохина, Хаца, болелам в душу наплевал, а Миле так вообще "в табло может дать еще и не с руки а с ноги". Давай Миля вывези этого клоуна и с моста в мешке сбрось.
Пацаны,это леон,100%.витя(именно вИТЯ),тебе лично по поводу операторы-хуяторы:че то ты,когда там был,никого хуяторами не называл,дружок.На кротоканкале тоже свои "хуяторы" есть,они тебя уже услышали...Хотя,думаю,после ТАКОГО тебе не до операторов точно-крепись,тупой пиздуняра)))
Вот интересно, возмут это уе... когда-либо в команду ветеранов Динамо? По хорошему взять и где-то в Хмельницком навалять ему для науки. Бессонов, Демьяненко, Кузя хорошо могли бы проучить эту вонючую жабу.
Я думаю после такого ПРАВДИВОГО инвертю, хроняке нужно спешно собирать барахлишко и мотать в Юзовку. Иначе все для него может плачевно окончиться. Такое не прощается.
Сховати
Ні, краще до себе на "родіну" в Сибір.
Хачику наука: дивись, як може розвернутися...
Воспренимаю 50на50 но имея в виду что никогда не воспренимал его серьезно думаю что он вполне способен на такое интервью.