26 липня 2013 12:47
4

Полузащитник "Фрайбурга": "Германия скоро увидит, что Мехмеди — отличный футболист"

Полузащитник Желсон Фернандеш поделился мнением о своем партнере по «Фрайбургу» и сборной Швейцарии Адмире Мехмеди.

«Адмир — замечательный парень. Он не очень разговорчив, но, тем не менее, с ним можно весело провести время. Германия скоро увидит, что он отличный футболист», — сказал Фернандеш в интервью изданию Bild.

А часом не плавили Адміра на користь іншої людини? Сумнівно, що при Сьоміні та Блохіну маючи багато ігрових хвилин, Мехмеді сам тупив, а тут перейшов до Фрайбурга і почав віджигати. Послідкуємо за Фрайбургом та грою Адміра, і все виясниться. Якщо брати до уваги кого сплавили за останні роки(Газаєв, Бангура(якщо я не помиляюсь), Мехмеді, а також (ваші варіанти)), то накльовуються питання та проблема, які треба вирішувати, бо це дуже важливо для успішного майбутнього Динамо Київ. І ще, треба щось вирішувати з внутрішніми угруповуваннями в середині команди, бо це шкодить загальній справі(бо коли у гравця буде вибір віддати пас на умовного кума(брата, сусіда по кімнаті, дружбана) чи іноземця(якого він бачить тільки на тренуваннях, на роботі) і навіть не знає, як з ним спілкуватися, то в більшості випадків відповідь очевидна, проте такий вибір не завжди буде правильний і незаангажований. І це тільки приклад). Потрібно аби всі знали англійську(від динамівської малечі - (когось з динамівців, здається Парцванію, не взяли в іноземний чемп тільки через незнання іноземної), до Блохіна), плюсом була би російська. А також не останньою справою є тімбілдінги, бо треба всіх здружити, перемішати, і ніяких сплавлювань :) Давніше, для цього команду водили до театру. Зараз - нехай тренера подумають. Я би ще за кожним новачком закріпив хоча б на перші пів-року принаймі одного "старожила", в ідеалі українця, який би допомагав би ділом чи словом-порадою. Можливо це все дрібниці, проте я думаю, що це все було би дуже корисно.
Сховати
Раньше как-то не задумывался даже над возможностью существования в Динамо подобой проблематики, но в этом что-то есть.
Сховати
Юрію, я до речі так само над цим не задумувався, а потім прочитав в інеті пару блогів на таку тематику, задумався. Може це і додумування, проте якщо ні, то потрібно фіксати проблему.
Оооо дааа! Украина уже видела - это просто невероятное зрелище!!