23 липня 2013 14:30

Александр ТРИШОВИЧ: "Уже видел мяч в сетке ворот "Динамо"

Коли вже вляглися пристрасті після матчу нашої «Говерли» поцікавився враженнями від поєдинку в сербського півзахисника «Говерли» Александара Трішовіча.

Александаре, що скажеш про матч з «Динамо», нам так і не вдалося здобути позитивний результат у матчі проти гранда...

Природньо, що після поразки від «Шахтаря», матч з «Динамо» вийшов не менш складним для нас. Але нічого не поробиш, такий вже в нас календар. На жаль, не зуміли реалізувати багато гольових моментів, дещо хромає в нас реалізація, потрібно над цим ще працювати.

Саме ти мінімум двічі міг засмутити киян, але чомусь не вдалося…

В першому епізоді лише трохи не вистачило, щоб м’яч влетів в сітку воріт. А вже в другому моменті сам не розумію як не забив і м’яч залишився в руках кіпера динамівців. І позиція в мене була хороша і після добивання вже бачив м’яч у сітці воріт, але, не судилося вдруге в складі «Говерли» забити гол «Динамо».

В цьому поєдинку ти грав на позиції лівого захисника. Для тебе це амплуа не нове?

Так, раніше грав на цій позиції В’ячеслав Вікторович знав про це, награвав на це місце,тому й вийшов на матч в якості крайнього оборонця. Звісно, було важко грати проти технічних та швидких Андрія Ярмоленка та Олега Гусєва. Ще не проводили розбір гри (розмова відбулася саме перед теоретичним заняттям по аналізу гри), саме там і бачитиму свої помилки та корисні дії. Тож важко дати оцінку своїм діям.

Наступний матч проведемо в Сімферополі, будемо сподіватися, що там здобудемо вже прийнятний результат?

Дай Боже, що так склалося. В матчі з «Таврією» нам обов’язково слід брати очки. Адже перші два матчі для нас були важкі, а вже в двох наступних, окрім хорошої гри повинні брати залікові бали.