19 липня 2013 00:28

Официально: Лёпа, Тищенко и Годвин - игроки "Карпат"

Нігерійський хвилеріз Самсон Ґодвін повертається в «Карпати». Як і обіцяв на останній зустрічі з журналістами головний тренер «зелено-білих» Олександр Севідов, 29-річний ветеран поповнив склад команди. У нинішньому чемпіонаті Самсон виступатиме під 70-им номером.

В особливому представленні Самсона нема необхідності. Уболівальники прекрасно пам'ятають непоступливий характер ветерана та його спортивну агресію. Протягом багатьох років Ґодвін був справжнім господарем центра поля, а Олександр Севідов відзначив його палке бажання грати у львівській команді.

Нагадаємо, що після тривалого періоду у «Карпатах» Самсон виступав у білоруських клубах. Ґодвін уклав із «левами» річний контракт, що за згодою сторін може бути продовжено на такий же термін.

У складі «Карпат» Самсон Ґодвін дебютував 16-березня 2002 року в матчі проти маріупольського «Іллічівця» і лише в чемпіонатах України зіграв 230 матчів, в яких забив 5 голів. Є в його послужному списку і вісім поєдинків у Лізі Європи.

Також «Карпати» владнали усі питання щодо переходу до львівського клубу півзахисника Ігоря Тищенка. Вихованець маріупольського «Іллічівця» уклав з «левами» контракт на три роки. У зелено-білій футболці Ігор Тищенко виступатиме під 31-м номером. 

Третім новачком ФК «Карпати» став Дмитро Льопа, відомий за виступами у «Дніпрі» та «Кривбасі».

Львівський клуб оформив угоду з футболістом терміном на рік з можливістю пролонгації дії контракту ще на два роки. Найближчим часом «зелено-білі» дозаявлять гравця для участі у матчах національної першості та Кубку країни.