8 липня 2013 10:49
1

Шевченко, Роналду и Каладзе открыли футбольную академию в Тбилиси (ФОТО)

Кріштіану Роналду та Андрій Шевченко разом з власником динамівського клубу Романом Піпія відкрили футбольну академію імені грузинської легенди, автора переможного гола у фіналі Кубка кубків-81 Віталія Дараселія, який трагічно загинув 13 грудня 1982.

"Великий плюс для грузинського футболу. Відкрилася прекрасна академія, - зазначив Андрій Шевченко. - Величезна подія для Тбілісі, для будь-якої дитини, в якого є шанс займатися в такій академії".

"Ми з Кахою минуле покоління, яке досягло чогось, - посміхнувся наш легендарний форвард. - Кріштіану - представник покоління сьогоднішнього. Один з кращих діючих гравців. У будь-якої дитини, яка дивиться на нього, є стимул, мета, яку він буде прагнути досягти. І тренуватися заради певних успіхів. Велика справа, що президент "Динамо" відкрив таку академію і фінансує цей проект. Що стосується товариського матчу, то, думаю, якщо у всіх динамівських команд, української, російської, білоруської, грузинської, з'явиться таке бажання, можна організувати і загальний турнір. Щось подібне раніше вже проводилося".

"Всі дуже раді від того, що відбувається сьогодні в столиці Грузії, - розповів Каха Каладзе. - Велика подія для нашого футболу. Андрій не вперше в Тбілісі, він багато його бачив і знає. З Кріштіану ще поговорити не встиг. Коли востаннє грали два "Динамо" вже й не пам'ятаю. Дуже раді, що приїхали москвичі. Ця академія - школа, яка відповідає європейським стандартам".

Молодцы.