16 березня 2013 10:28

Милошевич: "Матеус - самый опасный игрок "Металлурга" при стандартах, он нам и забил"

Після матчу в Запоріжжі своїми думками поділився центральний захисник «Карпат» Іван Мілошевіч.

– Настрій у нас поганий, адже ми приїхали сюди, щоб виграти. Усе і йшло до цього, адже початок матчу був за нами, у «Карпат» все виходило. Міша забив досить швидкий гол, але потім щось трапилося. Кінцівка першого тайму відрізнялася від початку матчу, відповідно, господарі змогли реалізувати свій шанс. Прикро те, що ми знали, хто найнебезпечніший гравець «Металурга» під час стандартів. От він нам і забив. У кінці матчу ми атакували всіма силами, мали забивати, бо були моменти досить непогані, але не змогли. Вважаю, що ми подарували очко нашому супернику, а самі втратили два.

– Іване, «Металург» по перерві став діяти гостріше, а «Карпати» ні. Чому?

– Важко зараз сказати. Ми хочемо грати у свій футбол, не підлаштовуватися ані під суперника, ані під поле. Починають атаки наші захисники, але й ми припускалися помилок, були обрізки.

– Дощ не заважав грати?

– Сам дощ ні, але через нього поле стало м’яке, а от це вже заважало грати в комбінаційний футбол. На такому газоні вже легше передбачити траєкторію м’яча, відповідно, суперники могли накривати нас. Але це такі умови. В обох команд вони були однакові.

loo_lane